Libnet.ro
UNICEF

21:32

Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Simona Halep a declarat ca meciul disputat in turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun facut de ea in acest sezon, informeaza wtatennis. com. Romanca o va intalni in turul trei pe Polona Hercog 93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi 112 mondial), scor 7-64), 6-4. continuă pe Hotnews

DigiSport: Super-antrenor pentru Simona Halep? Anuntul facut de francezi. Lovitura inainte de Roland Garros

Simona Halep ar putea da lovitura. Sascha Bajin, cel mai bun antrenor din 2018, va fi prezent la Miami, dupa despartirea de Naomi Osaka. Francezii de la tennisactu. net. sustin ca germanul are pe lista 4 jucatoare cu care ar putea sa colaboreze.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 MARTIE OMV Petrom - liderul randamentelor din BET

Afisand o crestere de 2,84%, in intervalul 11 - 18 martie, in raport cu moneda euro, actiunile OMV Petrom SNP) reprezinta titlurile care au marcat cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in perioada mentionata.

Weekend plin de fotbal: Olanda Germania, cel mai asteptat meci din prima etapa a preliminariilor Euro 2020

Calificarile Campionatului European pun la bataie 20 din cele 24 de locuri disponibile. Dupa incheierea lor, se mai dau patru bilete prin play-off.

Simona Halep a anuntat numele noului sau antrenor: Povestea fascinanta a celui care ii va sta alaturi la cele mai importante turnee

Daniel Dobre este noul antrenor cu care va colabora Simona Halep! Anuntul a fost facut chiar de catre sportiva, intr-o conferinta de presa sustinuta la Miami. Acesta a mai colaborat cu Simona Halep in.

Simona Halep confirma ca are antrenor cu norma intreaga. De cand lucreaza cu Daniel Dobre

Simona Halep a confirmat pentru presa americana ca incepe colaborarea cu Daniel Dobre. Cu noul sau antrenor va incepe sa lucreze la turneul din Miami. Initial, anuntul a fost facut de un cunoscut jurnalist Ben Rothenberg, care a scris pe Twitter: Simona Halep a confirmat ca si-a angajat un nou antrenor cu norma intreaga: Daniel [] .

ANALIZA Halep, depasita de Andreescu: Simona e abia pe 10 in al doilea cel mai important clasament din tenis

Simona, cea mai buna jucatoare a lumii in 2018, e deja in urma Biancai, revelatia acestui sezon, in mai multe clasamente. Totusi, situatia se poate schimba, odata cu inceperea sezonului de zgura, suprafata pe care romanca o adora.

Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Simona Halep abordeaza turneul de la Miami din postura de numar 3 in clasamentul WTA. Constanteanca are un nou antrenor, pe Daniel Dobre, alaturi de care a mai lucrat in trecut. Cariera sportivei a fost cladita, de-a lungul timpului, de mai multi antrenori, iar Simona a ajuns sa castige 18 turnee WTA pana la varsta [] .

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre: Avem o buna conexiune

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill. Simona a afirmat ca are o conexiune buna cu noul ei antrenor si ca, dupa 20 de ani de tenis, jocul sau nu se mai poate schimba prea mult din punct de vedere tehnic si tactic.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III al turneului de la Miami. N-a mai jucat cu ea de zece ani

Simona Halep s-a calificat usor in turul al treilea al tureului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de americanca Taylor Townsend.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )