Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep: Imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor, sa joc mai bine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor, sa joc mai bine

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca regreta prestatia din finala de duminica, pierduta cu Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6, la Cincinnati, subliniind ca anul viitor va reveni mai puternica. Multumesc fanilor pentru sprijin, azi Garbine Muguruza a jucat mult mai bine, imi pare rau pentru acest meci, voi reveni anul viitor sa joc mai bine, a spus Halep la festivitatea de dupa meci, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa ce a fost infranta de Garbine Muguruza: imi cer scuze pentru acest meci

Simona Halep a avut o scurta declaratie de presa dupa finalul partidei cu Garbine Muguruza la Cincinnati, pe care a pierdut-o la un scor categoric, 1-6, 0-6.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Anastasia Sevastova, de la Cincinnati. Cum a invins romanca fara a face un meci stralucit

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut in doua seturi de letona Anastasia Sevastova.

VIDEO Rezumatul unui meci de cosmar. Cum a pierdut Simona Halep la un scor neverosimil meciul cu Garbine Muguruza

Simona Halep a facut un meci incredibil de slab in compania Garbinei Muguruza, jucatoarea din Spania spulberand-o efectiv pe sportiva noastra.

VIDEO Simona Halep o invinge pe Johanna Konta, dupa ce a ratat cinci mingi de meci

Simona Halep este in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi impotriva jucatoarei Johanna Konta, scor 6-4, 7-61). Halep a ratat cinci mingi de meci inainte de a inchide partida cu britanica, dupa o ora si 50 de minute de la startul disputei. Intra in material pentru a vedea un rezumat al meciului.

Garbine Muguruza, primele declaratii inainte de infruntarea decisiva cu Simona Halep

Halep - Muguruza. Garbine Muguruza, nr. 6 WTA, a declarat, inaintea finaleide la Cincinnati, pe care o va disputa cu Simona Halep, ca va fi un meci incitant, chiar daca Simona va.

Simona Halep, lovita de ghinion. Ce se intampla la cafeneaua sportivei din Constanta

Cu o avere de ordinul milioanelor de euro stransa de pe urma tenisului, Simona Halep a decis sa faca investitii la Constanta, orasul ei natal. Din pacate, se pare ca Simona Halep a fost lovita de.

VIDEO Cum a spulberat-o Simona Halep pe Sloane Stephens. Rezumatul meciului care a dus-o pe jucatoarea noastra la numai un pas de locul 1 mondial

Simona Halep a facut un meci superb in fata americanei Sloane Stephens pe care a surclasat-o in numai 54 de minute.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza (de la ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:00.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-3

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )