Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep, lider pentru a 25-a saptamana. Patru romance sunt in Top 40 WTA

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, lider pentru a 25-a saptamana. Patru romance sunt in Top 40 WTA

Simona Halep a inceput a 25-a saptamanain fruntea ierarhiei WTA, ierarhie in care alte trei romance ocupa pozitii importante. continuă pe Adevărul

LIVE Text FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 2-3/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

FedCup Romnia - Elvetia 1-0: Irina Begu vs Timea Bacsinszky 6-4, 6-1/ Simona Halep, victorie cu emotii n fata numarului 115 WTA (scor 6-3, 1-6, 6-1)

Simona Halep 1 WTA) a adus primul punct pentru Romania in confruntarea cu Elvetia din play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Liderul mondial a obtinut o victorie cu emotii in fata Viktorijei Golubic locul 115 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1. Golubic a inceput in forta, a condus cu 3-1, profitand de un start temator al jucatoarei noastre. Halep a revenit spectaculos si nu a mai cedat niciun game pana la finalul setului. A urmat apoi o cadere inexplicabila in jocul liderului mondial, iar Golubovic a defilat in setul secund si s-a impus cu 6-1. Simona si-a adunat toate fortele si a raspuns cu o replica pe masura in decisiv, fiind ajutata si de publicul din Sala Polivalenta Cluj-Napoca). Al doilea meci al zilei le aduce fata in fata pe Irina Begu 38 WTA) si Timea Bacsinszky 46 WTA). Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

SIMONA HALEP laudata de o MARE CAMPIOANA: Cu un pas inaintea celorlalti

Francesca Schiavone 37 de ani), campioana de la Roland Garros 2010, considera ca Simona Halep si Caroline Wozniacki se afla la un nivel superior fata de celelalte jucatoare din circuitul WTA. Este o diferent.

Simona Halep: Nu a fost usor, dar am incercat sa fiu solida si sa domin meciul

Simona Halep, nr. 1 mondial al tenisului feminin, a transat duminica soarta calificarii Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce a adus punctul decisiv, al treilea, pentru Romania, in urma victoriei cu 6-2, 6-1 in fata elvetiencei Patty Schnyder,.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

Fed Cup: Simona Halep, victorie clara impotriva lui Patty Schnyder. Romania s-a calificat in Grupa Mondiala. Reactia liderului mondial dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Simona Halep a declarat, duminica, dupa victoria impotrivia elvetiencei Patty Schnyder prin care Romania s-a calificat in Grupa Mondiala a Fed Cup, ca spera ca tricolorele sa aiba un parcurs cat.

FedCup Romnia - Elvetia 3-0: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania conduce cu 3-0 echipa Elvetiei si are asigurat locul in Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani.

FedCup Romnia - Elvetia 3-1: Simona Halep a adus punctul decisiv (6-2, 6-1 cu Patty Schnyder) - Romnia revine dupa doi ani n prima Grupa Mondiala

Simona Halep 1 WTA) si-a confirmat statutul de favorita in fata elvetiencei Patty Schnyder 149 WTA, 39 de ani), obtinand o victorie clara: scor 6-2, 6-1. Jucatoarea noastra a inceput partida mult mai relaxata, s-a deplasat excelent, a fost agresiva si nu i-a permis adversarei sa isi faca jocul. Revenita in echipa de FedCup dupa o pauza de sapte ani, Schnyder a fost depasita de miza evenimentului, a gresit mult si nu a avut armele necesare pentru jocul liderului mondial. in urma acestei victorii, Romania si-a asigurat locul in prima Grupa Mondiala a FedCup, unde va juca din nou dupa o pauza doi ani. UPDATE: Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea a pierdut duelul cu perechea Viktorija Golubic/ Jil Teichmann, scor 6-0, 0-6, 6-10.

FedCup: Simona Halep a invins-o pe Viktorija Golubic, in primul meci al intalnirii Romania - Elvetia

Simona Halep a invins-o, sambata, pe Viktorija Golubic in primul meci al confruntarii dintre Romania si Elvetia, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei, desfasurat la Cluj-Napoca, informeaza.

LIVE Text FedCup: Simona Halep vs Viktorija Golubic 6-3, 1-6, 6-1

Simona Halep 1 WTA) si Viktorija Golubic 115 WTA) vor deschide confruntarea dintre Romania si Elvetia, contand pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FedCup. Meciul se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, de ora 13:00, putand fi urmarit in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )