Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati si a ratat sansa de a deveni lider mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati si a ratat sansa de a deveni lider mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de. continuă pe Antena3

Simona Halep, in finala la Cincinnati. La un pas de numarul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa ce a dispus.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Anastasia Sevastova, de la Cincinnati. Cum a invins romanca fara a face un meci stralucit

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut in doua seturi de letona Anastasia Sevastova.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

A fost un foc de paie? Ce s-a intamplat cu Jelena Ostapenko dupa ce a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros

La inceputul iunii iunie, cand Jelena Ostapenko a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de la Roland Garros, multi au fost convinsi ca in lumea tenisului a aparut o noua stea.

Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza. Daca invingea, Halep devenea numarul unu in tenisul feminin mondial

Simona Halep a pierdut finala meciului de la Cincinnati. Garbine Muguruza a castigat meciul cu 6-1, 6-0.

Simona Halep, infrangere nemiloasa in finala de la Cincinnati

Infrangere dureroasa pentru Simona Halep in finala turneului de la Cincinnati. Dupa ce a reusit un parcurs aproape perfect, romanca a cedat in finala turneului american in fata.

Simona Halep o spulbera pe Sloane Stephens si se califica in finala de la Cincinnati

Calificare spectaculoasa obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens, cu 6-2, 6-1. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep, nimicita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati! Romanca a luat un singur joc

Simona Halep a fost invinsa de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, 6-1, 6-0 pentru jucatoarea din Spania. Halep a jucat incredibil de slab si a ratat din nou sansa de a urca pe locul unu WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )