Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep a vorbit despre cel mai mare VIS al sau

B1 B1,
Simona Halep a vorbit despre cel mai mare VIS al sau

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre locul 1 in lume. Desi pana acum sportiva a spus ca nu este interesata sa ajunga lider mondial, de aceasta data Simona a vorbit deschis despre acest. continuă pe B1

Cel mai mare regret al lui Bill Gates. Toti avem de suferit din aceasta cauza

Bill Gatesa afirmat ca cel mai mare regret din viata sa este comanda Ctrl + Alt + Delete. Mai exact, cofondatorul Microsoft a marturisit recent ca, daca ar putea schimba ceva, in toata cariera sa,.

Londra: Uber isi pierde licenta in cel mai mare fief al sau!

Uber nu va mai putea opera pe strazile Londrei dupa 30 septembrie, data cand ii expira licenta, a anuntat autoritatea Transport for London TfL) care a refuzat sa ii reinnoiasca.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai mare centru de gestionare a deseurilor din Transilvania, care a costat 24 de milioane de euro

Consiliul Judetean Alba a finalizat, oficial, constructia celui mai mare centru de management al deseurilor din Transilvania si unul dintre primele cinci din Romania. Investitia in valoare de 24 de milioane de euro a fost derulata in comuna Galda de Jos si va fi punctul central al viitorului sistem judetean de mangement al deseurilor.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul doi - Mihaela Buzarnescu (locul 105), in urma Mariei Sharapova (104)

Simona Halep 5. 965 puncte) se afla si in aceasta saptamana pe locul doi in clasamentul WTA, insa distanta fata de liderul Garbine Muguruza s-a marit de la 65 la 150 puncte dupa ce iberica a ajuns pana in semifinale la Tokyo). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera locul 105), fiind vecina de ierarhie cu Maria Sharapova 104). Romania are patru jucatoare din TOP 100 Halep, Cirstea, Begu si Niculescu).

Simona Halep: Mai am doar un obiectiv anul acesta: sa ajung pe locul unu! E in mintea mea in fiecare zi!

Simona Halep joaca in saptamana urmatoare la turneul de la Wuhan, China. E o noua oportunitate pentru jucatoarea noastra sa atace pozitia de lider mondial WTA.

Simona Halep a spus care este marele sau obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep, a sustinut duminica traditionala conferinta de presa de dinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in care a facut anuntul asteptat de toata lumea. Pentru prima data, Simona Halep.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Wuhan Open. Pe cine va intalni jucatoarea romana

Simona Halep va participa la turneul Premier 5 Wuhan Open. Vineri dimineata a avut loc tragerea la sorti a tabloului principal al turneului de la Wuhan, iar pe Simona o asteapta adversare de temut. Potrivit.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa marti, in jurul orei 11:00

Simona Halep 2 WTA) va debuta marti la turneul Premier 5 de la Wuhan, meciul jucatoarei noastre cu Daria Kasatkina 31 WTA) urmand sa fie al treilea de pe arena centrala in jurul orei 11:00, ora Romaniei). Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Debut in prime-time! Chinezii au anuntat ora primului meci pe care il joaca Simona Halep la Wuhan

Simona Halep va juca maine in turul al doilea al turneului de la Wuhan, unde o va intalni pe rusoaica Daria Kasatkina, numarul 31 WTA.

Simona Halep joaca, marti, in turul doi la simplu la Wuhan si in primul tur la dublu

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, marti, in turul doi la simplu la turneul de la Wuhan si in prima runda la dublu, scrie News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )