Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep, zdrobita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, zdrobita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Pentru a treia oara aflata in fata obtinerii primului loc in clasamentul mondial, Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-1, 6-0. Meciul a fost live text aici. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, nimicita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati! Romanca a luat un singur joc

Simona Halep a fost invinsa de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, 6-1, 6-0 pentru jucatoarea din Spania. Halep a jucat incredibil de slab si a ratat din nou sansa de a urca pe locul unu WTA.

WTA Cincinnati: Garbine Muguruza, in finala dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova

Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, a fost invinsa de Garbine Muguruza, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2, in semifinalele turneului de la Cincinnati. Jucatoarea spaniola poate evolua in finala cu Simona Halep, daca romanca trece de Sloane Stephens.

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

Karolina Pliskova a fost invinsa de Garbine Muguruza la Cincinnati

Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, nu a reusit sa o invinga pe Garbine Muguruza, locul 6 WTA, in semifinalele turneului de la Cincinnati. Meciul s-a terminat cu scorul 6-3, 6-2. Jucatoarea.

Simona Halep, infrangere nemiloasa in finala de la Cincinnati

Infrangere dureroasa pentru Simona Halep in finala turneului de la Cincinnati. Dupa ce a reusit un parcurs aproape perfect, romanca a cedat in finala turneului american in fata.

WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza se va disputa de la ora 21:00

Finala turneului WTA de la Cincinnati se va disputa de la ora 21:00, Simona Halep cap de serie numarul doi) urmand sa o intalneasca pe Garbine Muguruza locul sase WTA). Meciul va incepe la ora 21:00, fiind in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep o infrunta pe Garbine Muguruza. Daca invinge, Halep devine numarul unu in tenisul feminin mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep poate urca duminica seara pe prima pozitie a clasamentului WTA, in cazul unei victorii in finala turneului de la Cincinnati SUA), in fata spaniolei Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )