Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce spune Simona Halep despre Australian Open - in ce conditii va participa la Grand Slamul de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Simona Halep despre Australian Open - in ce conditii va participa la Grand Slamul de la Melbourne

Sezonul 2020 s-a incheiat pentru Simona Halep odata cu eliminarea din optimile de la Roland Garros. Numarul doi mondial se pregateste in acest moment pentru anul viitor si a oferit detalii despre conditiile in care va participa la Australian Open, editia din 2021. continuă pe Hotnews

Surpriza colosala la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep in momentul in care va pasi pe arena

Simona Halep a incheiat acest sezon dupa eliminarea in turul 4 de la Roland Garros, infrangere cu Iga Swiatek. Chiar daca a anuntat ca nu mai joaca in 2020, jucatoarea de pe locul 2 mondial ramane activa. Se pregateste intens pentru sezonul viitor, care va incepe in Australia. Cea mai importanta competitie din startul lui .

Simona Halep, in vizorul presei internationale. Ce au scris jurnalistii straini despre a doua jucatoare a lumii

Simona Halep este in vizorul presei internationale, iar jurnalistii straini ii aduc laude chiar dupa ce a doua jucatoare a lumii a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros. Ce scrie presa internationala dupa infrangerea Simonei Halep de la Roland Garros. A fost destul de uimitor sa o vedem Jurnalistii straini o .

Simona Halep a dat lovitura vietii. Cati bani a castigat din publicitate, pe langa suma fabuloasa din tenis

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportiv romance. in ultimii ani valoarea ei, nu numai ca sportiv, a crescut considerabil. Odata pentru sumele castigate la turneele la care a participat, si doi, datorita contractelor de sponsorizare. Companii ca Nike, Hublot, Adidas, Mercedes-Benz, etc. , au semnat contracte mari cu sportiva noastra. Simona Halep a .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )