Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce a spus Ronald Koeman despre arestarile in scandalul de la FC Barcelona

Hotnews Hotnews,
 Ce a spus Ronald Koeman despre arestarile in scandalul de la FC Barcelona

Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, spune ca scandalul in care au fost retinuti fostul presedinte Josep Maria Bartomeu, directorul executiv Oscar Grau si alti oficiali nu face bine imaginii clubului catalan, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Ce a spus Dan Bittman despre Diana Sosoaca. Senatoarea va plange de fericire

Inca de la prima aparitie in spatiul public, Diana Sosoaca si-a facut si dusmani si aliati. Printre aliatii surprinzatori ai senatorului, mai nou, se numara si Dan Bittman, care si-a declarat recent sustinerea pentru Diana Sosoaca. Dan Bittman, sustinatorul surprinzator al Dianei Sosoaca Chiar daca a fost exclusa din partidul care a consacrat-o, se pare .

EXCLUSIV Ce a spus Raluca Patrama despre o relatie amoroasa dupa divortul de Pepe. Bruneta a explicat tot

Raluca Pastrama, fosta sotie a latin-lover-ului Pepe, spune ca a acceptat deja ideea separarii definitive de cel care i-a fost sot cu acte in regula, pret de aproape un deceniu. Raluca si Pepe au impreuna doua fiice superbe, Rosa, de 8 ani si sapte luni, si Maria, de cinci ani si opt luni, de care .

Ce a spus Mariana Moculescu despre sotul sau. ii este atat de dor de Horia Moculescu

Mariana Moculescu a pierdut tot inainte de a pleca in Italia, de la acoperis pana la increderea fiicei. intre timp, le-a recastigat pe ambele. Acum tanjeste dupa dragoste. Totusi, experientele traumatizante traite alaturi de ultimii barbati din viata sa au facut-o sa gandeasca limpede, adunandu-si cateva pretentii esentiale pentru urmatorul ce va intra in viata .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )