Libnet.ro
UNICEF

10:30

Strigator la cer: Motivul pentru care intalnirea Gigi Becali Toni Conceicao a durat doar trei minute

Adevărul Adevărul,
Strigator la cer: Motivul pentru care intalnirea Gigi Becali Toni Conceicao a durat doar trei minute

Noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin jr, a povestit in presa din tara sa despre patronul rivalei FCSB, Gigi Becali. continuă pe Adevărul

Drama in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Este doliu in lumea presei. Jurnalistul si criitorul brasovean Eduard Huidan s-a sinucis duminica. Peste cateva saptamani, ziaristul ar fi implinit 70 de ani. Care este motivul pentru care si-a pus capat zilelor? Doliu in lumea presei. Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis Jurnalistul si scriitorul Eduard Huidan s-a sinucis duminica, aruncandu-se de la etajul locuintei .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Gigi Becali, refuzat si de Costel Enache. Cum a ales antrenorul lui Hermannstand sa-l umileasca pe patronul FCSB

Zilele in care Gigi Becali schimba antrenorii ca pe sosete la FCSB au apus de mult, vicecampiona intrand in a 19 zi in care este condusa de un tehnician de umplutura.

Cum vrea Gigi Becali sa dea lovitura in Europa League. Ultimul transfer facut de patronul FCSB

Gigi Becali vrea cu orice pret sa ajunga cu FCSB in grupele Europa League si verifica zi de zi piata transferurilor in cautare de jucatori. Omul de afaceri a confirmat transferul lui Adi Popa la FCSB. Mijlocasul de 31 de ani a semnat cu gruparea bucuresteana pe un sezon si va juca sub forma de .

Gigi Becali da pe afara de optimism: Cu Vitoria le dam 2-3 goluri

Infrangerea cu Poli Iasi din campionat nu l-a zdruncinat pe Gigi Becali in credinta ca FCSB va trece Vitoria Guimaraes.

FCSB-Poli Iasi 1-2. Caderea continua pentru echipa patronata de Gigi Becali! E a patra infrangere consecutiva

Formatia FCSB a fost invinsa, duminica, la Pitesti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iasi, intr-un meci din etapa a sasea a Ligii I. Pentru bucuresteni este al patrulea esec consecutiv in primul.

Motivul pentru care instanta a respins cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la conducerea PSD

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricai Dancila la sefia PSD pe motiv ca Parchetul nu a cerut in instanta dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecatorii nu au avut un temei pentru a pune in discutie participarea la congresul PSD a unei organizatii de partid care continua sa existe.

Motivele pentru care Simona Halep a apelat la psiholog. Sunt o persoana emotiva. Cum a ajutat-o echipa de specialisti

Simona Halep si-a deschis sufletul, renuntand pentru scurt timp la distanta fata de presa romaneasca pe care a declarat-o, in cadrul unui interviu. Campioana Romaniei a sustiut ca ii merge mult mai bine de cand a apelat la un psiholog pentru as-i rezolva niste probleme care ii puneau bete-n roate chiar si pe teren. Simona .

Motivul halucinant pentru care un chelner a fost ucis de un client. Se poate intampla oricand!

Un chelner dintr-un restaurant in apropiere de Paris a fost impuscat mortal de un client. Motivul? Barbatul se enervase la culme ca barbatul nu ii mai aducea sandvisul. Colegii barbatului au sunat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )