Libnet.ro
UNICEF

17:30

Suma de transfer a lui Ianis Hagi la Rangers ramana un mister

Online Sport Online Sport,
Suma de transfer a lui Ianis Hagi la Rangers ramana un mister

S-a vorbit de 5 milioane de euro, pentru ca mai apoi sa se vehiculeze cifra de 3. 7 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi de la Genk la Glasgow Rangers. continuă pe Online Sport

Suma reala de transfer pentru Ianis Hagi

Mutarea lui Ianis Hagi de la Genk la Glasgow Rangers a ramas in asteptare, dupa ce oficialii clubului belgian au sters anuntul transferului de marti seara.

Nu toti scotienii sunt bucurosi de transferul lui Ianis Hagi la Rangers

Barry Ferguson, unul dintre fostii mari jucatori ai lui Glasgow Rangers, nu priveste cu ochi buni aducerea lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, transferat oficial de Glasgow Rangers

Clubul scotian Glasgow Rangers a anuntat, miercuri seara, oficializarea aducerii lui Ianis Hagi de la Genk cu titlu de transfer definitiv.

Ianis Hagi, luat la pret redus de Rangers: Toate detaliile si reactiile dupa o mutare ultramediatizata

Romania rasufla usurata: Ianis Hagi 21 de ani) a semnat cu Glasgow Rangers. Si, avand in vedere suma platita de scotieni, se poate spune ca acestia au prins o promotie de pandemie.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Formatia scotiana Glasgow Rangers l-a transferat definitiv pe internationalul roman Ianis Hagi, care.

Ianis Hagi, transferat definitiv la Glasgow Rangers

Ianis Hagi, 21 de ani, a fost transferat definitiv la clubul scotian Glasgow Rangers, unde a fost imprumutat in ianuarie.

OFICIAL: Ianis Hagi, transferat definitiv la Glasgow Rangers: Este o veste excelenta. Este o placere sa-l antrenez

Glasgow Rangers anunta transferul definitiv al lui Ianis Hagi, jucatorul roman urmand sa evolueze la echipa scotiana dupa ce a fost imprumutat de la formatia belgiana Genk.

Glasgow Rangers, la un pas sa-l transfere definitiv pe Ianis Hagi, pentru 3 milioane de lire sterline. Genk anuntase deja mutarea, dar oficialii clubului au sters postarea intre timp

Glasgow Rangers ar putea confirma, in cursul zilei de miercuri, transferul lui Ianis Hagi de la KRC Genk, in schimbul sumei de 3 milioane de lire sterline. Internationalul roman deja ar fi ajuns la un acord cu.

Ianis Hagi, transferat de Glasgow Rangers de la Genk

Clubul belgian Genk a anuntat, marti seara, oficializarea mutarii lui Ianis Hagi la formatia scotiana Glasgow Rangers, anunta Sky Sports.

Ianis Hagi trimite sageti catre fostul club

Transferat de Glasgow Rangers pentru 3. 7 milioane de euro, Ianis Hagi nu uita tratamentul de care a avut parte in Belgia la Genk.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )