Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza imensa la Roland Garros: Jelena Ostapenko, campioana de anul trecut, eliminata din primul tur

Adevărul Adevărul,
Surpriza imensa la Roland Garros: Jelena Ostapenko, campioana de anul trecut, eliminata din primul tur

Letona Jelena Ostapenko a pierdut in primul tur la Roland Garros, dupa ce anul trecut a castigat finala cu SImona Halep,. continuă pe Adevărul

Jelena Ostapenko (campioana en-titre), eliminata n turul nti la Roland Garros

In urma cu un an de zile Jelena Ostanko traia cel mai frumos moment al carierei cel putin de pana acum) pe Philippe Chatrier, acolo unde reusea sa revina in meciul cu Simona Halep si sa castige trofeul de la Roland Garros. Pentru letona participarea la editia din acest an a Grand Slam-ului de la Paris a insemnat disputarea unei singure partide: a fost eliminata in runda inaugurala de Kateryna Kozlova Ucraina, locul 66 WTA).

Roland Garros: Svitolina si Ostapenko vor debuta duminica - Dulgheru vs McHale se va juca dupa ora 17:30

Primele meciurile de pe tablourile principale de la Roland Garros vor avea loc duminica 27 mai). Doua dintre cele mai interesante confruntari ale zilei se anunta a fi Ajla Tomljanovic vs Elina Svitolina favorita 4) si Jelena Ostapenko 5) vs Kateryna Kozlova. Singura jucatoare din Romania care intra astazi in scena este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o va infrunta in primul tur pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida se va disputa dupa ora 17:30 ora Romaniei) si va fi transmisa Livescore pe HotNews. ro.

Virginia Ruzici, campioana la Roland Garros in 1978. Monica Seles s-a impus la 16 ani

Iata cateva date inedite despre turneul feminin de la Roland Garros, care debuteaza azi cu meciurile de pe tabloul principal.

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de locul Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam, finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

Roland Garros: Venus Williams, eliminata n primul tur de Qiang Wang (91 WTA)

O prima surpriza s-a inregistrat duminica in runda inaugurala a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Venus Williams favorita numarul 9) fiind eliminata de chinezoaica Qiang Wang locul 91 WTA), scor 6-4, 7-5. Castigatoare a sapte trofee de Grand Slam si finalista la Roland Garros in 2002, Venus a ratat ocazia de a reveni in joc in setul doi, cand a condus cu 3-0.

WTA: Sase jucatoare se lupta pentru locul unu n lume - Toate calculele nainte de startul turneului de la Roland Garros

Al doilea turneu de Grand Slam al anului va aduce sase jucatoare in lupta pentru primul loc in clasamentul WTA. Simona Halep 1 WTA), finalista anul trecut la Roland Garros, poate fi detronata dupa competitia pariziana de una din urmatoarele cinci jucatoare: Caroline Wozniacki Danemarca), Garbine Muguruza Spania), Elina Svitolina Ucraina), Karolina Pliskova Cehia) sau Caroline Garcia Franta). Jucatoarea noastra trebuie sa ajunga cel putin pana in semifinale pentru a avea sanse de a-si pastra pozitia de lider mondial.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Niculescu s-a retras de la Roland Garros

Romania va avea doar sase jucatoare pe tabloul principal de simplu la Roland Garros.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )