Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. ONLINE STREAM - VIDEO

Antena3 Antena3,
UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. ONLINE STREAM - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. Meciul Universitatea Craiova - RB Leipzig se va disputa joi, de la ora 19,30, pe stadionul Ion Oblemenco, in mansa. continuă pe Antena3

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 21,30, pe Arena Nationala din Bucuresti, formata Hajduk Split, intr-o partida contand.

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO

CFR CLUJ - FC ALASHKERT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM Look Plus - VIDEO. Islandezul Vilhjalmur Thorarinsson va arbitra partida dintre CFR Cluj si echipa armeana Alaskert, programat joi, de la ora 20,00, pe.

Europa League: U Craiova - RB Leipzig 1-1 / Oltenii au ratat calificarea n play-off

Universitatea Craiova a reusit doar un rezultat de egalitate cu RB Leipzig, scor 1-1, pe stadionul Ion Oblemenco, in mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League. Echipa pregatita de Devis Mangia a ratat astfel calificarea in play-off-ul competitiei, dupa ce nemtii s-au impus in tur cu 3-1.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League.

Miracolul nu s-a produs: Craiova este eliminata de Leipzig din Liga Europa si ramane cu regretul unei ratari uriase in startul partidei

CS Universitatea Craiova a scos un rezultat de egalitate in meciul cu RB Leipzig de pe teren propriu, scor 1-1, in conditiile in care cedase in Germania cu 3-1.

CFR Cluj se califica in playoff-ul Europa League dupa 5-0 cu Alashkert

Campioana CFR Cluj a invins-o fara drept de apel pe Alashkert din Armenia, cu 5-0, in returul programat joi seara in Gruia. Cu scorul general de 7-0 formatia ardelenea accede in playoff-ul Europa League.

Cine fluiera echipele romanesti in Europa League

UEFA a anuntat brigazile de arbitri care vor conduce meciurile din aceasta saptamana in turul 3 preliminar din Europa League.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League. Victorie dramatica in fata lui Hajduk Split. Gnohere, eroul Stelei

FCSB s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa croata Hajduk Split cu scorul de 2-1 0-0), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a turului al.

Europa League: FCSB - Hajduk Split 2-1 / Calificare dramatica pentru ros-albastri - Gnohere a marcat golul victoriei n minutul 90+3

FCSB a fost la un pas sa rateze calificarea in play-off-ul Europa League, dupa o evolutie stearsa in partida cu Hajduk Split de pe Arena Nationala. Ghonere a deschis scorul din penalty in minutul 55, insa echipa lui Dica s-a vazut egalata in minutul 82. Vicecampioana Romaniei a fost salvata de acelasi Gnohere, golul calificarii venind in minutul 90+3.

Europa League: CFR Cluj, calificare fara emotii n play-off-ul competitiei (5-0 cu Alashkert)

Dupa ce a castigat cu 2-0 in Armenia, CFR Cluj s-a distrat cu Alashkert pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 5-0. Campioana Romaniei obtine fara nicio emotie calificarea in play-off-ul Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )