Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO ATP Roma: Lorenzo Musetti mai face o surpriza Monfils, Fognini, Rublev si Raonic, eliminati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Roma: Lorenzo Musetti mai face o surpriza Monfils, Fognini, Rublev si Raonic, eliminati

Dupa ce a trecut de Stan Wawrinka, Lorenzo Musetti 249 ATP) a reusit sa mai faca o victima la Roma. Italianul, in varsta de 18 ani, l-a eliminat pe Kei Nishikori 35 ATP, fost loc 4 mondial) si s-a calificat in optimile competitiei. Mai departe merg si Diego Schwarzman 8) si Denis Shapovalov 12), in timp ce Gael Monfils 5), Fabio Fognini 7), Andrey Rublev 9) si Milos Raonic 13) au parasit turneul. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Roma: Stan Wawrinka, invins in primul tur de un italian in varsta de 18 ani (Rezultatele zilei)

Experimentatul Stan Wawrinka 35 ani si al zecelea favorit) a parasit surprinzator, inca din primul tur, turneul de la Roma, dupa ce a fost invins de tanarul italian Lorenzo Musetti 18 ani, 249 ATP, venit din calificari).

VIDEO ATP Roma: Novak Djokovic si Rafael Nadal, in optimi Tsitsipas si Goffin au fost eliminati

Novak Djokovic si Rafael Nadal, principalii favoriti de la Roma, s-au calificat fara probleme, miercuri, in optimile competitiei. in aceeasi zi, Stefanos Tsitsipas cap de serie 3) si David Goffin 6) au parasit competitia.

VIDEO WTA Roma: Garbine Muguruza, Vondrousova si Kontaveit, in turul doi Kerber, Stephens si Garcia au fost eliminate

Garbine Muguruza favorita 9), Marketa Vondrousova 12) si Anett Kontaveit 14) au obtinut, marti, calificarea in turul al doilea al turneului de categoria Premier 5 de la Roma. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se numara Angelique Kerber cap de serie 15), Sloane Stephens sau Caroline Garcia.

ATP Roma: Novak Djokovic, in sferturi dupa un meci dificil cu Filip Krajinovic

Sarbul Novak Djokovic a avut parte de o misiune foarte dificila impotriva compatriotului sau Filip Krajinovic 29 ATP). Principalul favorit al turneului Masters de la Roma s-a calificat in sferturi dupa ce s-a impus cu scorul de 7-67), 6-3.

ATP Roma: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur al probei de dublu

Echipa Horia TecauJean-Julien Rojer a parasit inca din primul tur turneul Masters 1. 000 de la Roma. Ei au fost invinsi, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul Wesley KoolhofNikola Mektic OlandaCroatia, favoriti 8).

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

VIDEO WTA Roma: Victoria Azarenka, meci perfect impotriva Sofiei Kenin (Rezultatele zilei)

A castigat turneul de la Cincinnati si a jucat in finala de la US Open, insa Victoria Azarenka 31 ani) nu pare sa fi obosit deloc. Jucatoarea din Belarus a facut un meci perfect impotriva Sofiei Kenin SUA, a treia favorita), nu a cedat niciun game, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. in aceeasi faza a competitiei merg si Johanna Konta cap de serie nr. 7) si Garbine Muguruza 9), in timp ce Kiki Bertens 5), Petra Martic 8) si Anett Kontaveit 14) au fost eliminate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )