Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Tavalugul Maria Sharapova, victorie categorica la debut (6-0, 6-0) - Harriet Dart, depasita fara drept de apel de idolul copilariei

Maria Sharapova a avut parte de unul din cele mai bune meciuri de debut din istoria participarilor la Australian Open, rusoiaca reusind performanta de nu a ceda niciun game in fata jucatoarei Harriet Dart 6-0, 6-0). Meciul a durat doar 63 de minute.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, debut cu dreptul la Melbourne - Meci de doua ore si 15 minute cu James Duckworth

Rafael Nadal a revenit in circuitul ATP dupa o pauza de luni bune, ibericul reusind sa treaca in primul tur de la Australian Open de James Duckworth. Nu a fost un meci usor, stilul romantic de tenis al australianului bazat pe multe veniri la fileu si inclusiv pe executii de genul serviciu-voleu) incomodandu-l in unele momente pe iberic. Dupa doua ore si 15 minute, Nadal s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 7-5.

VIDEO Australian Open: Andy Murray, eliminat n primul tur dupa un meci epic de peste patru ore cu Roberto Bautista-Agut

La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca urmeaza sa se retraga din tenis in acest an, Andy Murray a luptat cu toate fortele in primul tur de la Australian Open. Condus cu 2-0 la seturi, britanicul a avut puterea sa revina si sa trimita in decisiv partida disputata in compania lui Roberto Bautista-Agut, cap de serie numarul 22. Andy nu a mai putut insa sa tina ritmul in ultimul act, iar spaniolul a pus capat partidei dupa patru ore si 9 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7 5), 6-7 4), 6-2.

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Caroline Wozniacki 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Australian Open, a avut nevoie de o ora si sase minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Daneza a cedat patru game-uri in partida cu suedeza Johanna Larsson 77 WTA), scor 6-1, 6-3.

Australian Open: Svitolina, Pliskova, Sevastova, Mertens si Keys merg n turul al treilea/ Bianca Andreescu a fost eliminata

Elina Svitolina 7 WTA), Karolina Pliskova 8), Anastasija Sevastova 12), Elise Mertens 14) si Madison Keys 17) au obtinut calificarea in turul al treilea al Australian Open. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origina romana, a parasit competitia.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificare fara emotii n turul al doilea

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 6, a trecut fara probleme de primul test de la Australian Open. Ucraineanca a invins-o in doua seturi pe elvetianca Viktorija Golubic locul 103 WTA, jucatoare venita din calificari), scor 6-1, 6-2, calificandu-se in turul al doilea al competitiei de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )