Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

Simona Halep, dupa ce a fost infranta de Garbine Muguruza: imi cer scuze pentru acest meci

Simona Halep a avut o scurta declaratie de presa dupa finalul partidei cu Garbine Muguruza la Cincinnati, pe care a pierdut-o la un scor categoric, 1-6, 0-6.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Anastasia Sevastova, de la Cincinnati. Cum a invins romanca fara a face un meci stralucit

Simona Halep este in sferturile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut in doua seturi de letona Anastasia Sevastova.

VIDEO Cum a spulberat-o Simona Halep pe Sloane Stephens. Rezumatul meciului care a dus-o pe jucatoarea noastra la numai un pas de locul 1 mondial

Simona Halep a facut un meci superb in fata americanei Sloane Stephens pe care a surclasat-o in numai 54 de minute.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 6-1/ La pas in finala - Duel cu Garbine Muguruza pentru castigarea trofeului

54 de minute a rezistat Sloane Stephens locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card) pe teren impotriva Simonei Halep, intr-o semifinala de turneu Premier 5 care a semanat mai degraba cu un meci din primele tururi. Simona a fost dezlantuita, agresiva, jocul de picioare a fost la cote inalte, iar victoria a venit firesc: 6-2, 6-1. Halep este in finala turneului de la Cincinnati, faza a competitiei unde o va intalni pe Garbine Muguruza 6 WTA). Simona se afla pentru a treia oara in acest an la o singura victorie distanta de primul loc al ierarhiei WTA, dupa finala de la Roland Garros si sfertul de finala de la Wimbledon.

Simona Halep, in al nouala cer dupa victoria cu Johanna Konta! Ce a spus despre duelul din semifinale cu Stephens

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA,.

VIDEO Simona Halep o invinge pe Johanna Konta, dupa ce a ratat cinci mingi de meci

Simona Halep este in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi impotriva jucatoarei Johanna Konta, scor 6-4, 7-61). Halep a ratat cinci mingi de meci inainte de a inchide partida cu britanica, dupa o ora si 50 de minute de la startul disputei. Intra in material pentru a vedea un rezumat al meciului.

VIDEO. Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru a doua oara in finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a invins-o sambata, cu scorul de 6-2, 6-1, pe americanca Sloane Stephens .

VIDEO. Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati: Sunt flamanda de victorii

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru a doua oara in finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dupa ce a invins-o sambata, cu scorul de 6-2, 6-1, pe americanca Sloane Stephens .

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi - Discursurile lui Darren Cahill

Fara sa fie intr-o zi prea buna, Simona Halep si-a pierdut busola in doua randuri, cate o situatie in fiecare set. A avut insa inca o data omul potrivit langa ea: Darren Cahill i-a readus Simonei picioarele si mintea pe teren, iar numarul doi WTA s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 18 minute. Va urma un meci mai greu, cel putin la prima vedere, contra invingatoarei dintre Dominika Cibulkova 11 WTA si cap de serie numarul 11) si Johanna Konta 7 WTA si cap de serie numarul 7).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )