Libnet.ro
UNICEF

20:32

VIDEO Nationala Under 19 e la un singur punct de o calificare istorica. Tricolorii au batut si Suedia si vor intani Ucraina

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nationala Under 19 e la un singur punct de o calificare istorica. Tricolorii au batut si Suedia si vor intani Ucraina

Echipa Under 19 a Romaniei a repurtat o victorie uriasa, in conditii speciale, in fata Suediei, si e la un pas mic de o calificare mare. continuă pe Adevărul

Nationala Under 19 e la un singur punct de o calificare istorica. Tricolorii au batut si Suedia si vor intani Ucraina

Echipa Under 19 a Romaniei a repurtat o victorie uriasa, in conditii speciale, in fata Suediei, si e la un pas mic de o calificare mare.

Victorie mare pentru nationala Romaniei Under 19: tricolorii au zdrobit puternica echipa a Serbiei

Nationala Under 19 a Romaniei a invins cu 4-0 la Ploiesti selectionata similara a Serbiei. Tricolorii trebuie sa inheie pe primul loc in grupa din care mai fac parte Suedia si Ucraina pentru a se califica la EURO.

Nationala sub 19 ani la un punct de calificarea la Campionatul European

Echipa sub 19 ani a Romaniei a obtinut, sambata seara, a doua victorie in Grupa a 4-a de calificare la Campionatul European, castigand cu 2-1 in fata Suediei.

Nationala Under 21 a Romaniei a pierdut la limita in fata Angliei

Echipa nationala Under 21 a Romaniei a fost invinsa in Anglia de reorezentativa similara a Albionului, care s-a impus cu 2-1.

Dupa ce a trecut la pas de Serbia, Romania Under 19 joaca azi un meci crucial

Romania Under 19 poate face azi pasul decisiv spre calificarea la Campionatul European. Tricolorii lui Adrian Boingiu vor intalni Suedia la Ploiesti.

Amical tare pentru nationala Under 21 a Romaniei. Joaca azi impotriva campioanei mondiale din 2017

Selectionata U21 a Romaniei, lider in grupa de calificare la Euro 2019, joaca in aceasta seara in Anglia, de la ora 19:15 cu reprezentativa similara a gazdelor.

Nationala Under 17 a Romaniei a pierdut primul meci de la Turul de Elita

Reprezentativa Under 17 a Romaniei a pierdut prima partida din cadrul Turului de Elita, care se desfasoara in Ungaria, scor 1-5, in fata selectionatei similare a Israelului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )