Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Nominalizatii pentru cel mai frumos gol reusit n competitiile UEFA din sezonul trecut - Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet, pe lista

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nominalizatii pentru cel mai frumos gol reusit n competitiile UEFA din sezonul trecut - Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet, pe lista

11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru titlul de cel mai frumos gol reusit in competitiile organizate de UEFA in sezonul 2017/2018, a anuntat, marti, forul european. Pe lista se gasesc, printre altii, Cristiano Ronaldo si Dimitri Payet. Starul portughez a fost nominalizat pentru golul superb din foarfeca reusit impotriva lui Juventus, in sferturile Champions League, in timp ce Payet Marseille) candideaza cu un gol marcat contra lui Leipzig, in sferturile Europa League. continuă pe Hotnews

UEFA a anuntat fotbalistii nominalizati pentru CEL MAI FRUMOS GOL al anului. Cine sunt FAVORITII (VIDEO)

UEFA a anuntat, marti, lista nominalizatilor pentru titlul de cel mai frumos gol al anului in sezonul trecut al competitiilor europene. 11 jucatori si jucatoare au fost nominalizati pentru acest titlu, ei fiind.

Mario Mandzukic s-a retras din nationala Croatiei: Am dat tot ce am avut mai bun pentru cel mai mare succes din istoria fotbalului croat

La o luna distanta dupa ce a disputat finala Campionatului Mondial, Mario Mandzukic si-a anuntat retragerea din nationala Croatiei. Atacantul lui Juventus a pus capat carierei internationale la varsta de 32 de ani.

VIDEO Sevilla - Barcelona 1-2 / Catalanii au cstigat Supercupa Spaniei - Messi, cel mai titrat jucator din istoria clubului

FC Barcelona a cucerit Supercupa Spaniei pentru a 13-a oara in istorie, dupa o victorie la limita impotriva celor de la Sevilla, scor 2-1, intr-un meci disputat la Tanger, in Maroc. Gratie acestui succes, Lionel Messi, noul capitan al gruparii de pe Camp Nou dupa plecarea lui Andres Iniesta, a devenit cel mai titrat jucator din istoria clubului catalan, trecandu-si in palmares al 33-lea trofeu.

Cemacon - cel mai rentabil titlu de la BVB

Cu o crestere de 25,92%, in raport cu moneda europena, in intervalul 2 - 9 august, actiunile producatorului de sisteme de zidarie Cemacon CEON) reprezinta titlurile cu cel mai mare randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din perioada mentionata. Pe data de 8 august, compania si-a publicat rezultatele financiare pentru primul semestru al acestui an, emitentul raportand un profit net de 13,7 milioane de lei, in crestere cu 160% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in contextul unei cifre de afaceri de 54,85 milioane de lei, cu 41% peste cea obtinuta la finalul primelor sase luni ale anului trecut. Valoarea activelor totale se ridica, la data de 30 iunie 2018, la 193,29 milioane de lei, in crestere cu 7% fata de cea inregistrata la finalul anului trecut, in timp ce datoriile totale au scazut cu 2%, pana la 70,3 milioane de lei, pentru acelasi interval de raportare. Piata a reactionat, cotatia CEON inregistrand, in acea zi, un salt de 12,78%, pe fondul unui volum de aproape 3,92 de milioane de actiuni, cel mai mare rulaj consemnat de actiunile companiei de la finalul anului 2016 si pana in prezent.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

A fost desemnat cel mai bun oraspentru locuit. Are multe spatii verzi, iar transportul public este ieftin si eficient

Melbourne a fost detronat de pe pozitia sa de orasul cel mai locuibildin lume dupa sapte ani consecutivi, pierzand coroana in favoarea capitalei Austriei, Viena, relateaza DPA si Reuters. Raportul.

Cel mai bogat britanic, un militant al Brexitului, se muta in Monaco

Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat britanic si un sustinator al Brexitului, a decis sa-si paraseasca tara si sa se mute in Monaco, dezvaluie The Independent, legand aceasta miscare de ratiuni fiscale.

Andra Guti, premiul pentru cea mai buna actrita, la Festivalul de Film de la Locarno

Tanara actrita Andra Guti, care a castigat sambata Leopardul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Locarno, a declarat duminica, pentru AGERPRES, ca premiul reprezinta rasplata muncii.

Lenovo Thinkpad P1 e un laptop subtire si usor pentru profesionisti

Lenovo a adaugat de curand doi noi membri in seria sa de sisteme portabile pentru segmentul profesional. Lenovo Thinkpad P1 este cel mai usor si mai subtire laptop al companiei, iar Thinkpad P72 este o statie de lucru serioasa. Lenovo a oferit din totdeauna sisteme portabile pentru o varietate foarte mare de scenarii de utilizare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )