Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO WTA Roma: Victoria Azarenka, meci perfect impotriva Sofiei Kenin (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Victoria Azarenka, meci perfect impotriva Sofiei Kenin (Rezultatele zilei)

A castigat turneul de la Cincinnati si a jucat in finala de la US Open, insa Victoria Azarenka 31 ani) nu pare sa fi obosit deloc. Jucatoarea din Belarus a facut un meci perfect impotriva Sofiei Kenin SUA, a treia favorita), nu a cedat niciun game, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma. in aceeasi faza a competitiei merg si Johanna Konta cap de serie nr. 7) si Garbine Muguruza 9), in timp ce Kiki Bertens 5), Petra Martic 8) si Anett Kontaveit 14) au fost eliminate. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

VIDEO WTA Roma: Garbine Muguruza, Vondrousova si Kontaveit, in turul doi Kerber, Stephens si Garcia au fost eliminate

Garbine Muguruza favorita 9), Marketa Vondrousova 12) si Anett Kontaveit 14) au obtinut, marti, calificarea in turul al doilea al turneului de categoria Premier 5 de la Roma. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se numara Angelique Kerber cap de serie 15), Sloane Stephens sau Caroline Garcia.

VIDEO WTA Roma: Prima surpriza de la Foro Italico - Angelique Kerber, eliminata in runda inaugurala

Angelique Kerber a parasit turneul de la Roma inca din runda inaugurala, favorita numarul 15 fiind invinsa de Katerina Siniakova Cehia - 61 WTA).

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

WTA Roma: Cu cine se va duela Simona Halep in sferturi - Romanca a castigat singura confruntare directa

Simona Halep va juca impotriva Yuliei Putintseva Kazakhstan) in sferturile turneului de la Roma, dupa ce jucatoarea clasata pe locul 30 mondial a reusit sa intoarca soarta partidei cu Elena Rybakina 18 WTA).

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Irina Begu, invinsa categoric de Johanna Konta in turul al doilea

Irina Begu 77 WTA) a fost invinsa, scor 6-0, 6-4, de britanica Johanna Konta 13 WTA, a saptea favorita), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )