Libnet.ro
UNICEF

17:45

WTA Doha: Belinda Bencic a fost eliminata de Madison Keys Programul optimilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Belinda Bencic a fost eliminata de Madison Keys Programul optimilor

Belinda Bencic favorita 6) este cel mai important nume care a parasit, marti, turneul WTA de la Doha. Elvetianca a fost invinsa in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de americanca Madison Keys. in optimile competitiei s-au calificat Misaki Doi, Laura Siegemund, Madison Keys, Jessica Pegula si Ons Jabeur. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Gabriela Ruse, eliminata in turul doi al calificarilor - Romania, fara reprezentante pe tabloul principal

Gabriela Ruse a fost eliminata, duminica, in turul secund al calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Doha.

WTA Doha: Kiki Bertens, eliminata de Jelena Ostapenko Azarenka, Muguruza, Kerber si Sakkari, in turul doi (Rezultatele zilei)

Victoria Azarenka 14 WTA, favorita 8), Garbine Muguruza 16 WTA), Maria Sakkari 25 WTA) si Angelique Kerber 26 WTA) au obtinut, luni, calificarea in turul secund al turneului de categorie WTA 500 de la Doha. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Kiki Bertens 11 WTA, a fost invinsa de Jelena Ostapenko) si Jennifer Brady 13 WTA, eliminata de Anett Kontaveit).

WTA Doha: Gabriela Ruse, in turul doi al calificarilor Patricia Tig si Monica Niculescu, eliminate

Gabriela Ruse s-a calificat, sambata, in turul doi al calificarilor de la Qatar Open Doha). Patricia Tig si Monica Niculescu au fost eliminate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )