Libnet.ro
UNICEF

20:30

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (marti, 12:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (dupa 13:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep a debutat, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

WTA Doha: Simona Halep, fara set cstigat n ultimele trei partidei directe - Elina Svitolina adora stilul de joc al Simonei

Simona Halep este fara set castigat in fata Elinei Svitolina in ultimele trei partide, perioada in care sportiva noastra a cedat, printre altele, manse cu scorurile de 6-0, 6-1, 6-1. Jucatoarea din Ucraina este puternica la aproape toate capitolele, Elina avand un stil de joc care se pliaza perfect pe ceea ce joaca Halep se foloseste mult de forta loviturilor venite din terenul advers, are raspunsuri bune la atacurile in cross). Disputa din semifinalele turneului WTA de la Doha va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:30.

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4! .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )