Libnet.ro
UNICEF

10:46

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu, invinsa in doua seturi de Alize Cornet

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Mihaela Buzarnescu, invinsa in doua seturi de Alize Cornet

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) a parasit competitia de la Miami, fiind invinsa in turul secund de Alize Cornet 53 WTA), scor 7-67), 6-1. Partida dintre cele doua a durat o ora si 57 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Alize Cornet in turul doi

Jucatoarea franceza Alize Cornet, numarul 53 WTA, s-a calificat, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Mihaela Buzarnescu.

inca un esec pentru Mihaela Buzarnescu. Romanca a fost eliminata si din turneul de la Miami

Mihaela Buzarnescu continua sirul interminabil al insucceselor si mai bifat un esec clar in turul al doilea al turneului de la Miami.

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina).

VIDEO WTA Miami: Naomi Osaka, debut cu victorie - Yanina Wickmayer i-a pus probleme liderului mondial in setul al doilea

Naomi Osaka 1 WTA) a avut parte de un debut destul de dificil la turneul Premier Mandatory de la Miami, invingand-o in trei seturi pe belgianca Yanina Wickmayer 141 WTA), venita din calificari. Desfasurarea scorului a fost una ciudata. Nipona nu i-a lasat nicio sansa adversarei in primul set 6-0), insa Wickmayer s-a eliberat de presiune in actul secund si s-a impus la tie-break 7-3). in decisiv, belgianca n-a mai avut insa resursele necesare, liderul mondial a cedat un singur game si obtinut calificarea in turul al treilea, scor 6-0, 6-73), 6-1.

VIDEO WTA Miami: Debut cu victorie pentru Victoria Azarenka (succes in trei seturi cu Dominika Cibulkova)

Victoria Azarenka a avut parte de un debut fericit la turneul de la Miami, fostul lider mondial trecand in trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4, de Dominika Cibulkova. Meciul a avut loc pe Hard Rock Stadium arena centrala a competitiei de categorie Premier Mandatory).

WTA Miami: Cori Gauff a castigat primul meci la un turneu WTA la varsta de 15 ani

Sportiva americana Cori Gauff a obtinut, la 15 ani si o saptamana, prima victorie la un turneu WTA, joi, la Miami.

WTA Miami: Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova si Angelique Kerber s-au calificat in turul al treilea; Elina Svitolina a parasit competitia (Rezultatele complete)

Naomi Osaka, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Angelique Kerber si Caroline Wozniacki sunt doar cateva dintre favoritele care s-au calificat in turul al treilea al turneului de la Miami dupa ziua de vineri. Yafan Wang 50 WTA, campioana la Acapulco) a produs una dintre surprize, eliminand-o pe Elina Svitolina favorita nr. Aceasta a fost prima victorie in fata unei jucatoare din Top 10 pentru jucatoarea din China.

VIDEO WTA Miami: Bianca Andreescu a ajuns la 30 de victorii in acest sezon (6-3, 6-3 cu Sofia Kenin) - Posibil duel cu Angelique Kerber in turul trei

Bianca Andreescu 24 WTA) este de neoprit si la Miami, acolo unde a invins-o in turul al doilea pe Sofia Kenin 34 WTA), cap de serie 32, scor 6-3, 6-3, luandu-si astfel revansa in fata americancei. Kenin este ultima jucatoare care a invins-o pe Andreescu in acest sezon, in semifinale la Acapulco.

WTA Miami: Partida Simona Halep vs Taylor Townsend se va juca in noaptea de vineri spre sambata, dupa ora 00:30

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 2, va debuta la turneul Premier Mandatory de la Miami in noaptea de vineri spre sambata, urmand sa o intalneasca in turul al doilea pe americanca Taylor Townsend 96 WTA), venita din calificari. Meciul se va desfasura pe Terenul 1 si nu va incepe mai devreme de ora 00:30 ora Romaniei).

WTA Miami: Taylor Townsend, adversara Simonei Halep in turul doi

Jucatoarea americana Taylor Townsend, locul 96 WTA, venita din calificari, a acces, joi, in turul doi al turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Simona Halep.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )