Libnet.ro
UNICEF

13:16

WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep vs Dayana Yastremska (nu inainte de ora 14:00)

Simona Halep isi continua vineri aventura de la Roma, principala favorita a competitiei urmand sa o intalneasca in optimi pe Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro, nu inainte de ora 14:00. continuă pe Hotnews

Simona Halep Dayana Yastremska 7-5, 6-4, in turul 3 la WTA Roma. Calificare fara emotii in sferturi

UPDATE, ora 16:06 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, locul 29 WTA, scor 7-5, 6-4. in urmatorul meci, Simona o va infrunta pe invingatoarea dintre Yulia Putintseva si Elena Rybakina, partida care se joaca acum. Game Halep. Game .

Asa am trait Simona Halep - Dayana Yastremska

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Dayana Yastremska din optimile turneului WTA Premier 5 de la Roma.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

WTA Roma: Simona Halep vs Jasmine Paolini (in jurul orei 13:30)

Simona Halep revine miercuri pe teren, la o luna dupa ce a castigat turneul de la Praga primul si singurul la care a participat dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus). Principala favorita a competitiei de la Roma o va intalni in turul al doilea pe Jasmine Paolini Italia, 99 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 13:30.

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, en fanfare in optimi

Perechea Simona HalepMonica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma, cele doua trecand in doar 46 de minute de dublul Elina SvitolinaDayana Yastremska.

WTA Roma: Begu, Halep, Niculescu si Olaru joaca marti - Programul sportivelor noastre

Irina Begu 77 WTA) va fi singura reprezentanta a Romaniei care va juca la simplu in cursul zilei de marti la turneul Premier 5 de la Roma. in scena vor mai intra Simona Halep, Monica Niculescu si Raluca Olaru, dar la dublu.

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in optimi (6-3, 6-4 vs Jasmine Paolini)

Chiar daca jocul sau nu a fost la cel mai inalt nivel, Simona Halep principala favorita a turneului de la Roma) s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini 99 WTA). Ambele jucatoare au avut probleme in gasirea ritmului, insa Simona si-a demonstrat experienta in momentele mai importante, a profitat si de erorile jucatoarei din Italia a facut 7 duble greseli si a castigat doar 4 din 22 de puncte jucate cu serviciul secund) si s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

ştiri din Sport

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )