Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sporul de 15% din Legea salarizarii pentru persoanele cu handicap vizual, respins de Comisia de munca a Senatului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sporul de 15% din Legea salarizarii pentru persoanele cu handicap vizual, respins de Comisia de munca a Senatului

Comisia de munca a Senatului a respins, miercuri, articolul 22 din Legea salarizarii care prevedea acordarea unui spor de 15% pentru persoanele cu handicap vizual grav sau accentuat, dupa ce senatorii opozitiei au propus acordarea respectivului spor pentru toate tipurile de handicap, nu doar pentru cel vizual. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea a cerut eliminarea articolului 40, care ingheta pensiile speciale, din Legea salarizarii unitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca a cerut eliminarea articolului 40, care se refera la inghetarea pensiilor de serviciu pana in 2022, din Legea salarizarii unitare.

Sporul de 15% la salariu pentru persoanele cu handicap, reintrodus in legea salarizarii

Comisia de munca a Senatului a revenit miercuri seara asupra articolului 22 din Legea salarizarii, pe care il respinsese anterior si care prevedea acordarea unui spor de 15% la salariu pentru persoanele cu handicap vizual grav sau accentuat, si l-a aprobat, stabilind ca toate persoanele cu handicap grav sau accentuat sa beneficieze de acest spor, nu numai cele cu handicap vizual, urmand ca Guvernul sa stabileasca, prin hotarare, categoriile de handicap, potrivit Agerpres.

Comisia de munca a eliminat din legea salarizarii orice referire la pensiile speciale, dupa ce votase suspendarea actualizarii acestora pana in 2019

Comisia de munca a Senatului a eliminat miercuri, cu unanimitate de voturi, la propunerea ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, articolul din legea salarizarii care prevedea suspendarea, pana in 2019, a actualizarii pensiilor speciale in functie de majorarea salariilor. Cu numai doua ore inainte, articolul respectiv fusese aprobat de comisie si amendat la propunerea Olgutei Vasilescu.

Protest spontan la Fiscul din Galati. Angajatii sunt nemultumiti de lefuri si de legea salarizarii unitare

Programul cu publicul a fost intrerupt, iar cateva zeci dintre angajatii Directiei Regionale de Finante Publice Galati au iesit in fata sediului, luni, 15 mai 2017, pentru a cere Guvernului sa reanalizeze Legea salarizarii unitare a personalului bugetar. Oricum, activitatea institutiei era deja afectata de lucrarile la servere, din cauza atacurilor informatice din ultimele zile.

PNL cere audierea ministrului de Finante in Parlament: Trebuie sa vedem daca legea salarizarii unice e sustenabila

Deputatul PNL Laurentiu Dan Leoreanu, membru al Comisiei de buget-finante, cere audierea in comisiile reunite de specialitate a ministrului Finantelor Publice, Viorel Stefan, pentru a preciza daca legea salarizarii unitare este sustenabila.

Legea salarizarii: Actualizarea pensiilor speciale, suspendata pana in 2019, nu pana in 2022

Comisia de munca a Senatului a adoptat miercuri, la propunerea Ministerului Muncii, un amendament la Legea salarizarii prin care actualizarea tuturor pensiilor de serviciu in functie de majorarea salariilor se suspenda pana la 1 ianuarie 2019, in loc de 2022.

Liviu Dragnea, despre Legea salarizarii unitare: Dorim ca pana la 1 iulie sa fie adoptata

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata pana la 1 iulie.

Dragnea: Sunt toate sansele ca pana pe 1 iulie sa fie adoptata legea salarizarii unitare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Cilieni, in judetul Olt, ca legea salarizarii unitare va fi finalizata si aprobata si ca nu vede de ce nu ar fi adoptata pana la 1 iulie, potrivit Agerpres.

Protest spontan la Ministerul Finantelor. 22.000 de angajati din toata tara au oprit lucrul, nemultumiti de Legea salarizarii

Peste 22. 000 de angajati din cadrul Ministerului de Finante protesteaza, luni, fiind nemultumiti de Legea salarizarii, care, sustin sindicalistii, ar duce la micsorarea salariilor lucratorilor din domeniu. Stire in curs de actualizare.

Decizie importanta privind legea salarizarii! Senatorii resping un articol care ii vizeaza pe cei cu handicap vizual

Comisia de munca din Senat a respins miercuri un articol din proiectul legii salarizarii unitare care prevedea acordarea unui spor de 15% din salariul de baza pentru persoanele cu handicap vizual grav sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )