Libnet.ro
UNICEF

18:45

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Am abordat gresit meciul. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut!

Adevărul Adevărul,
Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Am abordat gresit meciul. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor. continuă pe Adevărul

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Voi fi mai ingaduitoare cu mine, pentru ca nu merit sa fiu criticata!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

CTP, reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Madrid: Arata excelent!

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa ce constanteanca s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Simona a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc in ierarhia WTA. Simona este in clipa de fata [] .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid: Ma simt putin obosita Ce spune despre meciul de maine

Simona Halep, locul 3 WTA, a intrecut-o, in penultimul act al turneului de la Madrid, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

Simona Halep pierde finala de la Madrid, 4-6, 4-6, rateaza trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, Simona a fost invinsa de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter.

CTP, elogii la adresa Simonei Halep: Este in starea cu care a castigat la Roland Garros! Ce spune despre finala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de lauda dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si sansa locului intai mondial

Dupa o saptamana aproape de perfectiune, jocul Simonei Halep a deraiat tocmai in finala cu Kiki Bertens din Olanda, numarul 7 mondial.

Clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Madrid. Simona Halep in urcare!

Simona Halep a ratat sansa revenirii pe primul loc in ierarhia mondiala WTA dupa finala pierduta la Madrid contra olandezei Kiki Bertens.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )