Libnet.ro
UNICEF

01:05

SPP are nevoie de 400.000 de cartuse pentru apararea demnitarilor

Antena3 Antena3,
SPP are nevoie de 400.000 de cartuse pentru apararea demnitarilor

SPP cumpara 400. 000 de cartuse pentru apararea demnitarilor. Serviciul de Protectie si Paza va organiza o licitatie si a anuntat ca are nevoie in principal de gloante pentru pistol - calibrul 9 milimetri,. continuă pe Antena3

SPP cumpara 400.000 de cartuse pentru apararea demnitarilor

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara in acest an, prin licitatie, peste 400. 00 de cartuse.

Metrorex scumpeste pretul calatoriilor: Compania are nevoie de bani pentru a mari salariile si bonusurile angajatilor

Metrorex se rasfata pe spatele calatorilor. Compania, condusa de Aurel Radu, un bugetar de lux, a pregatit pentru acest an cheltuieli mai mari cu salariile si bonusurile angajatilor, iar pentru a avea banii.

VIDEO SPP cumpara un automobil nou, de 80.000 de euro, pentru transportul demnitarilor

Serviciul de Protectie si Paza va cumpara un automobil Mercedes nou, in valoare de circa 80. 000 de euro, pentru transportul demnitarilor, informeaza Capital. ro. Anuntul publicat de SPP nu mentioneaza ce om politic va beneficia de acest automobil, insa avand in vedere ca este vorba despre un singur autoturism care va dispune de sisteme de suport pentru steag pe partile laterale, este posibil ca limuzina sa ii fie atribuita presedintelui Klaus Iohannis.

CEEP: Europa are nevoie de un coridor energetic nord-sud

Pasii pe care Europa i-a facut recent pentru a-si reduce dependenta de importurile de energie trebuie sustinuti de investitii in infrastructura, afirma Central Europe Energy Partners CEEP) - organizatie patronala non-profit, care reprezinta interesele operatorilor de energie din zona Central - Est Europeana, dar si ale unor mari consumatori de energie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )