Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sprijin UE de 100 milioane euro, ca imprumut, pentru Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 Sprijin UE de 100 milioane euro, ca imprumut, pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a propus un sprijin de 100 de milioane de euro, sub forma de imprumut in conditii foarte avantajoase, pentru Republica Moldova, pentru consolidarea stabilitatii economice a tarii si pentru a crea spatiu bugetar necesar alocarii de resurse pentru protejarea populatiei si reducerea efectelor negative ale crizei coronavirus COVID-19. continuă pe Hotnews

Republica Moldova va primi 100 milioane de euro asistenta macro-financiara de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat miercuri, 22 aprilie, ca a aprobat propunerea privind oferirea asistentei macro-financiare, in suma de 3 miliarde de euro, pentru zece tari partenere din vecinatate. Astfel, Republica Moldova va beneficia de un imprumut preferential de 100 milioane de euro, disponibil pentru o perioada de 12 luni. Cei mai multi bani ii va primi Ucraina - 1,2 miliarde de euro.

478 de persoane, tratate de COVID-19 in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 2. 472 in Republica Moldova, dintre care 478 de pacienti au fost vindecati si externati.

457 de persoane, tratate de COVID-19 in Republica Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 2. 351 in Republica Moldova, dintre care 457 de pacienti au fost vindecati si externati.

CORONAVIRUS |Andrei Nastase, presedintele Platformei DA: in Republica Moldova, pandemia a fost complet scapata de sub control. Situatia este foarte grava

Pandemia de COVID-19 a fost complet scapata de sub control in Republica Moldova avertizeaza Andrei Nastase, presedintele Platformei DA, fost viceprim-ministru si candidat pro-european la alegerile.

IFC investeste 205 milioane euro in Warehouses de Pauw pentru a sprijini sectorul proprietatilor imobiliare verzi

Corporatia Financiara Internationala IFC), membra a Grupului Bancii Mondiale, acorda trustului imobiliar belgian Warehouses de Pauw NV WDP) un pachet de finantare de aproximativ 205 milioane euro pentru a sprijini construirea unei suprafete totale de circa un milion m2 de proprietati semi-industriale si logistice eficiente din punctul de vedere al resurselor, pe intreg teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Obligatiunile de doua milioane euro emise de OMRO IFN debuteaza la BVB

Obligatiunile corporative denominate in euro emise de OMRO IFN Targu Mures OMRO25E), intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti BVB), dupa finalizarea unui plasamentul privat in valoare de doua milioane euro, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO Cine ar sta in spatele contrabandei cu 1,5 milioane de euro, capturati in vama Leuseni. Acesta a fost urmarit de justitia romana, insa achitat de cea din Moldova

Vamesii moldoveni au reusit o captura record in vama Leuseni sambata, 18 aprilie, dupa ce au depistat circa 1,5 milioane de euro, in bancnote a cate 20 si 50 de euro, camuflate in pungi de plastic ce erau ascunse in cabina unui TIR, care se indrepta spre Republica Moldova din Romania.

Chicu, despre creditul de 200 milioane de euro oferit de Rusia: Speculatiile care se fac pe seama acestui acord sunt lipsite de temei

Premierul Ion Chicu a declarat ca acordul semnat intre Republica Moldova si Federatia Rusa cu privire la acordarea unui credit de 200 milioane de euro Guvernului de la Chisinau contine conditii acceptabile. Prim-ministrul a negat ca exista riscurile despre care au vorbit mai multi politicieni si experti in spatiul public.

Sergiu Railean: Peste 100 milioane de lei vor fi acordati pentru sustinerea mediului de afaceri

Ministrul Economiei si Infrastructurii, Sergiu Railean, sustine ca pentru diminuarea impactului crizei pandemice asupra mediului de afaceri si relansarea economiei, a fost elaborat un set de propuneri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )