Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sprijin de 20 de milioane de dolari pentru incendiile din padurea Amazoniana

România Liberă România Liberă,
Sprijin de 20 de milioane de dolari pentru incendiile din padurea Amazoniana

Tarile din G7 au alocat 20 de milioane de dolari pentru sprijinirea Padurii Amazoniene, iar cea mai . continuă pe România Liberă

Liderii G7 vor acorda un ajutor de 20 de milioane de dolari pentru a combate incendiile din Padurea Amazoniana

Liderii grupului celor sapte tari sunt aproape de a incheia un acord privind asigurarea unui ajutor in valoare de 20 de milioane de dolari pentru a opri incendiile din Padurea Amazoniana, a anuntat presedintia franceza, relateaza AFP si Reuters. Ajutorul presupune in principal trimiterea de bombardiere cu apa Canadair.

Liderii G7 au alocat 20 de milioane de dolari pentru salvarea Padurii Amazoniene

Tarile din G7 au decis alocarea a 20 de milioane de dolari pentru salvarea Padurii Amazoniene, iar cea mai mare parte din aceasta suma va fi alocata stingerii incendiilor de vegetatie care afecteaza aceasta regiune, a informat o sursa apropiata Presedintiei Frantei, citata de France 24, scrie Mediafax.

VIDEO Incendiile din Padurea Amazoniana se extind in ciuda mobilizarii avioanelor si soldatilor

Incendiile continua sa faca ravagii luni in Padurea Amazoniana din Brazilia, in ciuda mobilizarii avioanelor-cisterne, pompierilor si soldatilor pentru a lupta cu flacarile uriase, relateaza AFP.

Incendiile din Padurea Amazoniana: Papa Francisc, ingrijorat pentru plamanul vital al planetei

Papa Francisc s-a declarat ingrijorat din cauza gravelor incendii din Padurea Amazoniana, acest plaman vital al planetei noastre, dupa traditionala slujba Angelus de duminica, oficiata in Piata San Pietro de la Vatican.

Ministerul Fondurilor Europene: 20 milioane euro pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza, astazi, apelul Totul pentru inima ta Program de screening pentru identificarea.

Fundatie sprijinita de DiCaprio promite ajutor de 5 milioane de dolari pentru Padurile Amazoniene

O noua fundatie pentru protejarea mediului creata de actorul Leonardo DiCaprio si mai multi filantropi promite un sprijin financiar de 5 milioane de dolari organizatiilor locale care se ocupa de combaterea distrugerilor provocate de incendii in Padurile Amazoniene, scrie Mediafax, citand Associated Press.

UIMITOR: Leonardo DiCaprio A DONAT 5 milioane de dolari pentru salvarea padurii amazoniene!

Actorul Leonardo DiCaprio a decis sa doneze o suma impresionanta pentru lupta cu incendiile care distrug padurea amazoniana.

Organizatia lui DiCaprio va dona cinci milioane de dolari pentru salvarea padurii amazoniene. Mesajul actorului

Organizatia Earth Alliance, fondata in luna iulie de actorul Leonardo DiCaprio impreuna cu Laurene Powell Jobs si Brian Sheth, a lansat Amazon Forest Fund si va dona cinci milioane de dolari pentru conservarea padurii tropicale afectata grav de incendii.

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre incendiile din Amazon

Padurea tropicala Amazon arde in prezent intr-un ritm alarmant, iar incendiile din zona par a fi mai amenintatoare ca niciodata. Viteza cu care padurea tropicala arde acum este una record.

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )