Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sprijinul cetatenilor este cerut pentru prinderea unui infractor care a batut grav un minor intr-un autobuz din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Sprijinul cetatenilor este cerut pentru prinderea unui infractor care a batut grav un minor intr-un autobuz din Bucuresti (VIDEO)

Politia Capitalei apeleaza la cetateni pentru a gasi un barbat care a batut un adolescent de 16 ani in autobuz. Scandalul a avut loc intre statiile Baicului si Soseaua Iancului, din. continuă pe B1

Vasilescu (BNR): Romania are nevoie de o strategie de locuire inteligenta, inteleapta si cu fata la realitate; nu este pregatita pentru zona euro

Romania nu este pregatita pentru zona euro, insa are nevoie de mai multe strategii, iar la un deficit de circa 1 milion de case trebuie neaparat o strategie de locuire inteligenta, inteleapta si cu fata la realitate, sustine Adrian Vasilescu, consilier de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), scrie Agerpres. In ceea ce ne priveste pe noi, cred ca a vorbi despre o strategie a Romaniei, chiar intre zona euro si zodia leului sau invers, este un lucru foarte important, dar cred ca noi nu suntem inca pregatiti pentru asa ceva. La urma urmei cred ca avem nevoie de mai multe strategii. S-a vorbit deja despre o strategie de locuire, dar noi avem acest dar: aprindem un fitil, il lasam sa arda un timp, o saptamana, o luna, uneori un an si apoi lucrurile se sting, a spus miercuri Adrian Vasilescu, la o conferinta privind strategia de dezvoltare a Romaniei.

Un nou termen in procesul in care Calin Popescu-Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, un nou termen in procesul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru mincinoasa si favorizarea infractorului.

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru abuz in serviciu, la ICCJ, unde ar urma sa fie audiati alti doi inculpati

Instanta suprema va judeca, marti, un nou termen al dosarului in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie Bombonica Prodana si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, potrivit news. ro.

Bucurestiul este invadat de sobolani si tantari, sanatatea cetatenilor este in pericol

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii solicita primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa explice daca este multumita de modul in care firma din Teleorman, care a castigat contractul de achizitionare de produse agrochimice pentru deratizare si dezinsectie a spatiilor verzi din Bucuresti, s-a achitat de sarcini. Raetchi a subliniat ca, la ora actuala, campaniile de deratizare si dezinsectie sunt ineficiente, sanatatea bucurestenilor este in pericol, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Situatie halucinanta. Un lot din autostrada Lugoj-Deva nu este gata pentru ca s-a cerut construirea de tuneluri pentru ursi. Sorin Grindeanu: Nu exista ursi acolo, sa ne intelegem (VIDEO)

Tuneluri pentru ursi, fara ursi. Premierul Sorin Grindeanu a explicat marti, in emisiunea Dosar de politician ca un lot din autostrada Lugoj - Deva nu a putut fi terminat in acest an din.

China si Rusia anunta un proiect comun pentru dezvoltarea unui avion lung-curier care sa concureze cu Boeing si Airbus

China si Rusia au lansat luni un ambitios proiect pentru a dezvolta impreuna un avion lung-curier care sa concureze cu Boeing si Airbus, la doar doua saptamani dupa decolarea reusita a unui prim avion chinez de linie, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )