Libnet.ro
UNICEF

11:31

Sprijinul din partea Guvernului pentru parintii care stau acasa cand elevii desfasoara ore online va continua. Ministrul Muncii, Raluca Turcan: Asa mi s-ar parea firesc (VIDEO)

B1 B1,
Sprijinul din partea Guvernului pentru parintii care stau acasa cand elevii desfasoara ore online va continua. Ministrul Muncii, Raluca Turcan: Asa mi s-ar parea firesc (VIDEO)

Ministrul Muncii a anuntat marti ca pratintii care stau acasa alaturi de copii, cand acestia participa la orele online vor primi in continuare acea forma de prijin in bani din partea Guvernului. Este vorba. continuă pe B1

Primarul Dominic Fritz, critici la adresa Guvernului pentru modul in care gestioneaza problema migrantilor in vestul tarii

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, critica din nou Guvernul pentru ca nu se implica in problema migrantilor care sunt in numar tot mai mare in vestul tarii. El spune ca, in doar doua saptamani, peste o mie de migranti au fost tinuti in carantina la Timisoara.

Ministrul Muncii: Parintii care stau acasa cu copiii vor primi in continuare 75% din salariu

Parintii care stau acasa pentru a supraveghea copiii vor primi in continuare sprijinul de la stat de 75% din salariu, in cazul in care autoritatile decid ca scolile vor continua sa functioneze online, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Umilinta suprema indurata de Iulia Vantur din partea romanilor. Gestul ei i-a revoltat total

Iulia Vantur a fost facuta praf de romani dupa un mesaj transmis de Ziua Indiei. Gestul i-a enervat pe admiratorii fostei prezentatoare de televiziune. Iulia Vantur a uitat de Mica Unire, dar si-a amintit de Ziua Indiei. Gestul i-a revoltat pe urmaritorii ei romani din mediul online Iulia Vantur a multumit tarii adoptive in care .

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal.

VIDEO Coada de sute de oameni in fata unui fast-food din centrul Capitalei, pentru burgeri gratis Anuntul Politiei - UPDATE

Sute de oameni au stat la coada, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promotiile anuntate. Politia Capitalei a anuntat ca administratorul restaurantului a fost dus la politie, unde a fost amendat cu 10. 000 de lei, pentru incalcarea regulilor impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

A TRECUT DE 30 DE DOLARI UNCIA Cererea din partea investitorilor duce pretul argintului la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani

Cotatia futures a argintului a depasit ieri, pe piata americana, pragul de 30 de dolari uncia, in conditiile in care metalul pretios a devenit tinta agitatiei provocate recent de investitorii de retail pe pietele bursiere, conform Bloomberg.

Pfizer se asteapta ca vanzarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat cu BioNTech sa genereze 15 miliarde de dolari in 2021. Suma reprezinta un sfert din veniturile prognozate pentru acest an

Pfizer Inc. a precizat, marti, ca se asteapta sa genereze 15 miliarde de dolari sau aproximativ un sfert din veniturile totale prognozate pentru acest an din vanzarea vaccinului anti-COVID-19 pe care l-a de.

Uniunea Europeana inaspreste regulile pentru cei care vin din tari non-UE, inclusiv Marea Britanie

Uniunea Europeana si-a inasprit regulile pentru vizitatorii din afara blocului european. Cetatenilor le va fi permisa intrarea in statele UE doar daca vin din tarile cu foarte putine cazuri de coronavirus si care nu au cazuri de infectare cu noile tulpini de Covid-19.

SUA ofera o recompensa de 1 milion de dolari pentru informatiile care ar putea duce la arestarea interlopului Florin Raducanu

Autoritatile dinCalifornia ofera orecompensa de 1 milion de dolari pentru orice informatie care ar puteaduce la capturarea lui Florin Raducanu. Acesta este acuzat ca l-a ucis la inceputul.

Klaus Iohannis a retras titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care se retrage titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 pentru 16 persoane. Astfel, acest titlu a fost retras urmatoarelor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )