Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce spun astrele in perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic si care au nevoie de singuratate

Adevărul Adevărul,
Ce spun astrele in perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic si care au nevoie de singuratate

Horoscopul pentru perioada 14-20 mai, realizat de astrologul Lorina. Gemenii ar trebui sa fie atenti la semnalele de alarma legate de starea de sanatate, Taurii au inca nevoie de momente de singuratate, iar Sagetatorii sunt obositi psihic, in timp ce Leii fac numeroase drumuri pentru a rezolva probleme personale. Pentru Varsatori, perioada este favorabila daca fac unele schimbari. continuă pe Adevărul

INCEPAND DIN 20 MAI: Turismul medical se redeschide in Turcia

Industria turismului medical din Turcia intentioneaza sa reia serviciile pentru oaspetii straini provenind din 31 de tari incepand de miercuri, 20 mai, in cadrul eforturilor de revitalizare a acestui sector lucrativ intr-o economie care se confrunta cu dificultati.

HOROSCOPUL pentru zodia RAC, in perioada 17 - 23 mai, prezentat de Alina Badic, alaturi de Maria Pauna (VIDEO)

Alina Badic a prezentat in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitata sa, Maria Pauna, predictiile astrale pentru saptamana 17 - 23 mai. Conjuctie Venus-nodul nord in semn de a.

Nelu Tataru: E prematur sa deschidem terasele. Cautam parghii pentru cazul in care vedem o crestere a numarului de cazuri de coronavirus. Dupa 14-20 de zile, putem veni cu noi masuri de relaxare

UPDATE, 13 mai, ora 21. 00:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, proiectul de lege privind masurile ce trebuie aplicate in timpul starii de alerta. Noile reglementari ar trebui sa permita o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )