Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ce spun expertii in medicina despre vaccinul pentru coronavirus produs de laboroatoarul Moderna

B1 B1,
Ce spun expertii in medicina despre vaccinul pentru coronavirus produs de laboroatoarul Moderna

Compania americana Moderna a anuntat luni ca, potrivit rezultatelor preliminare ale unui studiu clinic, vaccinul sau pentru coronavirus, dezvoltat in colaborare cu Institutul National pentru Boli Infectioase si A. continuă pe B1

inca o veste buna despre vaccinul Pfizer: cand va fi autorizat pentru utilizare impotriva noului coronavirus

La aproximativ o saptamana dupa ce intreaga planeta a rasuflat usurata la aflarea vestilor de progresul vaccinului Pfizer, acum aflam cand va fi certificat pentru utilizare in.

Ministrul Virgil Popescu: Economia, chiar si in pandemie, merge inainte. Vestile despre vaccinul anti-COVID sunt imbucuratoare, iar eu cred ca ne vom reveni

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, afirma ca economia Romaniei mege inainte, in ciuda situatiei dificile provocate de pandemia de coronavirus, gratie miilor de antreprenori care fac zilnic eforturi pentru ca.

Definitiile de caz pentru coronavirus, actualizate. Recomandare de testare a 14 categorii de persoane

Institutul National de Sanatate Publica ONSP) a actualizat, miercuri, definitiile de caz pentru, iar potrivit noilor reguli, sunt 14 categorii de persoane care trebuie testate obligatoriu, unele dintre ele chiar la doua saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )