Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce spun martorii accidentului aviatic in care a murit Kobe Bryant - Nimeni n-ar fi putut supravietui

Hotnews Hotnews,
 Ce spun martorii accidentului aviatic in care a murit Kobe Bryant - Nimeni n-ar fi putut supravietui

Presa din SUA a aflat detalii cu privire la accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant, din partea martorilor. Din precizarile jurnalistilor, mai multi oameni au vazut impactul; cativa dintre ei au fost intervievati. continuă pe Hotnews

VIDEO Accidentul in care a murit Kobe Bryant, influentat de conditiile meteo - Ce i s-a transmis pilotului inainte de prabusire

Politia din Los Angeles apreciaza ca accidentul aviatic in care a fost implicat Kobe Bryant a fost influentat de conditiile meteo, noteaza presa din SUA. Pilotul nu s-a mai putut orienta si a prabusit aeronava.

Noi detalii despre accidentul tragic in care a murit Kobe Bryant, venite de la martori: A disparut in ceata si apoi s-a vazut o explozie uriasa

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si una dintre cele patru fiice ale sportivului, care avea doar 13 ani.

Soc in lumea sportului. A murit Kobe Bryant!

Fostul mare baschetbalist american Kobe Bryant si-a pierdut viata la doar 41 de ani! .

Stirile ProTV: Cauza prabusirii elicopterului in care se afla Kobe Bryant. De ce s-a rotit 15 minute inainte de tragedie

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-ar fi rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant. Cate persoane au murit in total

Kobe Bryant, legendarul jucator de baschet, a murit intr-un accident de elicopter. Potrivit serifului Alex Villanueva, la bordul aparatului de zbor se aflau in total noua persoane, cu pilot cu tot. Toti au decedat in urma impactului. De ce s-a prabusit elicopterul in care se afla Kobe Bryant Nu exista niciun supravietuitor Se aflau noua .

Elicopterul in care se afla Kobe Bryant s-a rotit 15 minute deaupra orasului Burbank inainte de prabusire

Elicopterul in care se afla fostul baschetbalist Kobe Bryant si fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a rotit 15 minute deasupra orasului Burbank, din zona metropolitana a Los Angeles, inainte de prabusire, informeaza dailymail. co. uk.

Ce a spus fostul pilot al lui Kobe Bryant despre starea elicopterului si posibila cauza a accidentului

Kurt Deetz, fost pilot al companiei Island Express Helicopters, a declarat ca elicopterul cu care a calatorit fostul jucator al echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, era in stare buna si avea un lung istoric de securitate, informeaza agentia spaniola EFE.

Decesul lui Kobe Bryant: Cercetarile la locul accidentului reprezinta un cosmar logistic

Autoritatile locale si federale investigheaza prabusirea elicopterului in care si-au pierdut viata noua persoane, intre care si fostul baschetbalist Kobe Bryant, informeaza cnn. com.

Kobe Bryant a murit, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit! Ce a lasat in urma jucatorul care a scris istorie in baschet

Fostul mare jucator de baschet Kobe Bryant a murit duminica, la varsta de 41 de ani. Elicpetrul in care se afla s-a prabusit in Calabasas, un orasel din California, Statele Unite ale Americii. A fost in topul celor mai bogati sportivi din lume all-time, judecand dupa contractele fabuloase de publicitate. Kobe Bryant a murit, dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )