Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spun oficialii despre deschiderea scolilor in Romania? Si-ar lasa copiii la scoala?

Playtech Playtech,
Ce spun oficialii despre deschiderea scolilor in Romania? Si-ar lasa copiii la scoala?

Copiii din Romania ar trebui sa revina in bancile din unitatile de invatamant incepand cu 8 februarie 2021, pentru al doilea semestru din acest an scolar. Multi parinti nu vor. continuă pe Playtech

Vlad Voiculescu despre deschiderea scolilor: intrebati-ma altceva

Ministrul Sanatatii, Vad Voiculescu, a evitat sa se pronunte, luni seara, daca scolile ar trebui sau.

Pregatim decizia favorabila privind deschiderea scolilor la 8 februarie, anunta ministrul Educatiei

Pregatim o decizie favorabila privind deschiderea scolilor, a anuntat, luni, ministrul Educatiei, .

Mellina de la Survivor Romania, relatie secreta cu un cantaret celebru?! Imaginile care spun totul despre cei doi

Mellina, cea mai buna concurenta de la Survivor Romania pana in acest moment, are aparitii dese de o vreme pe contul personal de Instagram al lui Kamara, fratele colegului ei de jungla, Musty. Imaginile sunt interpretabile. Mellina de la Survivor Romania ar avea o relatie cu solistul Kamara Cantareata Mellina apare in mai multe fotografii .

Exclusiv. Ce spun oficialii aeroportului din Londra despre panoul controversat in limbile romana si romani

De mai multe zile, un panou pus pe Aeroportul Luton din Anglia cu mesaje in limbile romana si romani pentru pasagerii care calatoresc in Romania a starnit numeroase reactii. Am stat de vorba pe acest subiect controversat cu oficiali ai Aeroportului Luton si cu prima tanara de etnie roma din Colegiul Director al CNCD.

Ministrul Educatiei: Interesul major pentru deschiderea scolilor cu prezenta fizica se pastreaza (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca se pastreaza interesul privind redeschiderea scolilor, insa o decizie finala va fi luata marti, 2 februarie. La jumatatea lunii ianurie,.

UPDATE Citu, despre redeschiderea scolilor din 8 februarie: Nu avem o imbunatatire fantastica a situatiei epidemiologice, dar nici o inrautatire Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca marti, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, va fi luata decizia cu privire la redeschiderea scolilor din 8 februarie, iar pana atunci nu se poate antepronunta. Din ce vedem, evolutia epidemiologica -n. r. ) este constanta, nu avem o imbunatatire fantastica de acum doua saptamani, dar nu avem nicio inrautatire.

Mastile romanesti sunt de calitate, dar greu de gasit. Ce spun autoritatile despre mastile confectionate din carpa

Una dintre principalele masuri anti-COVID instituite de autoritatile sanitare in Romania purtarea obligatorie a mastilor in spatii publice e pusa in practica relativ, deoarece multe dintre mastile pe care romanii le gasesc in comert nu ofera niciun fel de protectie impotriva particulelor din atmosfera, desi sunt comercializate sub denumirea de masti de protectie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )