Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spun parintii despre proiectul PSD de a plati elevii care vin la scoala: Care vor fi asteptarile lor ulterioare, in viata de zi cu zi?

Adevărul Adevărul,
Ce spun parintii despre proiectul PSD de a plati elevii care vin la scoala: Care vor fi asteptarile lor ulterioare, in viata de zi cu zi?

Sistemul de invatamant romanesc continua sa fie supus diferitelor experimente venite din sfera politicului. in spatiul public sunt lansate fel de fel de idei care, mai apoi, se pot concretiza in masuri legislative. Experimentele se fac pe seama elevilor, profesorilor si parintilor. continuă pe Adevărul

Raetchi (PNL), despre proiectul PSD-ALDE privind informatiile clasificate: Tot ce ar trebui sa faca un spion sau un infractor pentru a afla daca e vizat intr-un dosar ar fi sa ceara certificatul ORNISS

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi sustine ca majoritatea PSD-ALDE din Comisia de Aparare a votat un proiect aberant conform caruia refuzul certificatului de acces la informatii clasificate trebuie motiva.

10 lei pe zi, pentru elevii care nu lipsesc de la scoala. Ce prevede proiectul PSD

Elevii care nu lipsesc, primesc 10 lei! Unul dintre arhitectii programului de guvernare al Partidului Social Democrat a anuntat, in cursul zilei de duminica, faptul ca statul ar putea sa ofere vouchere pentru prezenta elevilor la scoala. Proiect PSD: 10 lei pe zi pentru prezenta la scoala Cristian Socol, unul din arhitectii din cadrul programului .

Propunere PSD: Elevii care nu lipsesc de la ore sa primeasca zece lei pe zi

Strategul economic al PSD, Cristian Socol,a anuntat, duminica seara, pe contul sau de Facebook ca statul ar putea plati vouchere de 10 lei pentru fiecare zi pe care un elev o petrece la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )