Libnet.ro
UNICEF

08:46

Ce spun vecinii despre Viorica Dancila si Carmen Dan. Guvernarea le-a distrus prietenia?

Playtech Playtech,
Ce spun vecinii despre Viorica Dancila si Carmen Dan. Guvernarea le-a distrus prietenia?

Ce spun vecini despre conflicul dintre Viorica Dancila si Carmen Dan. Care este cauza acestei ruperi dintre cele doua figuri politice din Partidul Social Democrat? Cei care locuiesc aproape de acestea au spus adevarul. Ce spun vecinii despre Viorica Dancila si Carmen Dan Viorica Dancila si Carmen Dan au fost prietene timp de multi ani, . continuă pe Playtech

Ministrul de Interne, dezvaluiri surprinzatoare despre cazul Caracal: Carmen Dan stia de Caracal, primise un raport secret. Raportul este clasificat

Ministrul de Interne a facut dezvaluiri surprinzatoare, despre neregulile din Politia Caracal, aflata in atentia tuturor dupa cazul Gheorghe Dinca. Marcel Vela a sustinut ca fostul ministru Carmen Dan a fost informata despre aceste nereguli.

Viorica Dancila vrea sa clarifice nelamuririle despre OUG 114: Nu imi este teama sa vin in Parlament

Viorica Dancila ii raspunde, marti, ministrului Finantelor, Florin Citu, care a acuzat-o ca, impreuna cu Eugen Teodorovici, au dus la devalizarea tarii. Dancila spune ca este pregatita sa vina in.

Carmen Dan arunca bomba dupa acuzatiile lui Marcel Vela: Nu mi-a facut rau mie, i-a facut un bine lui Gheorghe Dinca

Carmen Dan vine cu un raspuns acid la adresa acuzatiilor lui Marcel Vela. Fostul ministru de Interne sustine ca declaratiile facute de Vela au fost niste minciuni aruncate doar pentru a abate atentia publica de la motiunea de cenzura.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Orban dupa motiunea de cenzura: A avut o prestatie execrabila in Parlament

Fostul premier Viorica Dancila a subliniat ca spera ca presedintele Klaus Iohannis sa respecte Constitutia si ca seful statului va lua act de noua majoritate, desemnant un premier pe baza acestaia.

Viorica Dancila ii raspunde lui Florin Citu: Sa vina in Parlament si sa spuna ce face cu banii imprumutati

Viorica Dancila a comentat afirmatia lui Florin Citu, potrivit careia ministrul cere o comisie de ancheta pentru OUG 114 si precizeaza ca fostul premier si Eugen Teodorovici trebuie sa dea explicatii pentru respectiva ordonanta.

Viorica Dancila, raspuns acid la atacul ministrului Finantelor: Citu ne-a dus spre criza!

Viorica Dancila vine cu un raspuns acid la adresa lui Florin Citu, dupa ce ministrul Finantelor a anuntat ca fostul premier, dar si Eugen Teodorovici trebuie sa vina in fata Parlamentului pentru a da socoteala pentru haosul economic creat de OUG 114.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )