Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune Andrian Candu despre vilele de peste 30 milioane de euro care ar apartine lui Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Ce spune Andrian Candu despre vilele de peste 30 milioane de euro care ar apartine lui Vlad Plahotniuc

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, sustine ca Vlad Plahotniuc nu detine acele vile de lux despre care s-a scris in investigatia jurnalistica a celor de la RISE Moldova, motiv pentru care liderul PDM nici nu le-a trecut in declaratia sa de avere. continuă pe Adevărul

Unde traiesc cei mai multi milionari cu averi de peste 30 milioane de dolari. Top 10 orase de pe trei continente

O cercetare publicata recent de Wealth-X a realizat un top al oraselor din intreaga lume unde traiesc cei mai multi milionari, care au averi ce depasesc 30 milioane de dolari.

Andrian Candu va semna astazi decretul de numire in functie a noilor ministri

Cei doi ministri desemnati vor depune marti, 25 septembrie, juramantul de investire. Decretele vor fi semnate de catre presedintele Parlamentului, Andrian Candu, care exercita temporar interimatul functiei de sef al statului.

Dragnea il ameninta voalat pe Tudorel Toader: Ce spune liderul PSD despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre evaluarea activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre care presa a scris in repetate randuri ca ar refuza sa-si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )