Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce spune Augustin Viziru despre relatia sa cu Maria Constantin

B1 B1,
Ce spune Augustin Viziru despre relatia sa cu Maria Constantin

Marcel Toader il acuza pe Augustin Viziru ca i-a fost amant Mariei Constantin si ca relatia lor a inceput dupa finalizarea emisiunii Ferma Vedetelor. Actorul reactioneaza la aceste. continuă pe B1

Prima reactie a lui Augustin Viziru dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi iubit cu Maria Constantin

Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul si-a acuzat sotia de infidelitate, iar unul dintre amanti ar fi chiar Augustin Viziru. Actorul Viziru nu a comentat acuzatiile si a postat.

Reactia lui Augustin Viziru, dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca el este barbatul cu care l-ar fi inselat Maria Constantin

Marcel Toader a dezvaluit ca Maria Constantin l-ar fi inselat si cu Augustin Viziru! Cel din urma reactioneaza. Nu am ce sa zic, ma surprinde ce spune Marcel Toader. M-am intalnit de.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Reactia Mariei Constantin dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca ea s-ar fi iubit cu Augustin Viziru: Ma vede lumea ca-s bine, dar nu stie ce e cu mine

Maria Constantin a reactionat la cateva ore dupa ce Marcel Toader a dezvauit ca sotia sa, cantareata, s-ar fi iubit cu Augustin Viziru, chiar in timp ce erau casatoriti. Artista pare.

Marcel Toader detoneaza BOMBA: Maria s-a iubit cu Augustin Viziru. Mi-a recunoscut fix la 12 noaptea

Afaceristul Marcel Toader a dezvaluit ca sotia sa, de care a divortat recent, a intretinut relatii intime cu Augustin Viziru. Cu toate acestea, nu Viziru ar fi fost motivul divortului, ci un alt barbat cu.

Prietena Gabrielei Cristea, dezvaluiri despre casnicia lui Marcel Toader cu Maria Constantin: Ea nu a mai cotizat!

Intre Marcel Toader si Maria Constantin nu mai exista sanse de impacare. Afaceristul a dezvaluit ca sotia sa l-ar fi inselat de mai multe ori pe perioada caniciei lor. Prietena fostei sale.

Emilia Dorobantu, despre aventura dintre sotul ei si Maria Constantin: Nu pot sa-l apar

Cunoscuta cantareata de muzica populara Emilia Dorobantu rupe tacerea, dupa ce Marcel Toader a declarat ca sotul ei, Catalin Tutilescu, si Maria Constantin ar fi avut o aventura. Emilia a vorbit de.

Marcel Toader, acuzatii grave la adresa fostei sale sotii, Maria Constantin: M-a inselat, am dovezi

Marcel Toader o acuza pe Maria Constantin ca l-a inselat. Marcel Toader, in varsta de 54 de ani, care tocmai a divortat de a sasea sotie, Maria Constantin, a fost invitat luni la emisiunea Acces.

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader si Maria Constantin: N-au mai facut amor de un an de zile

Divortul anuntat dintre Marcel Toader si Maria Constantin scoate la iveala toate picanteriile din viata de cuplu a celor doi. Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plans apropiatilor ca el si.

Maria Constantin da cartile pe fata: M-am indragostit...

Maria Constantin a acceptat sa vorbeasca pentru prima data in direct in platoul unei emisiuni. Indignata de declaratiile defaimatoare ale lui Marcel Toader, Maria Constantin a marturisit ce anume a de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )