Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce spune Carmen Harra despre mariajul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Carmen Harra despre mariajul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Prezicatoarea Carmen Harra a sustinut intr-o emisiune radio la Kiss FM ca mariajul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu va rezista un timp. Citeste si Prezicatoarea Carmen Harra: Gigi Becali nu mai sta mult in inchisoare Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, vineri, la Oficiul Starii Civile al Sectorului 2 din Capitala. Nasii au fost Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, iar petrecerea s-a tinut la un local din centrul Bucurestiului. Casatoria religioasa va avea loc pe 29 . continuă pe România Liberă

Carmen Harra prezice viitorul fetitei Elenei Basescu precum si al lui Gigi Becali (VIDEO)

Carmen Harra a vorbit, in cadrul emisiunii Ring TV, difuzata de B1 TV, despre viitorul fetitei Elenei Basescu, dar si al lui Gigi Becali. Astfel, ea a prezis viitorul nepoatei presedintelui dar si ceea ce i.

Prezicatoarea Carmen Harra: Gigi Becali nu mai sta mult in inchisoare.

Prezicatoarea Carmen Harra a declarat ca omul de afaceri Gigi Becali nu va mai sta mult timp in inchisoare. Mai sta. Nu mult, dar mai sta. Se multa si mai sta putin acolo. E intr-un loc mai bun si de acolo scapa, a afirmat Carmen Harra in privinta posibilitatii ca Becali sa fie transferat intr-un alt penitenciar intr-o emisiune la Kiss FM. Citeste si Previziunile lui Harra pentru anul 2013: fenomene meteo extreme si manifestatii in strada Prezicatoarea Carmen Harra, cunoscuta in Romania .

Circ la Maruta! Carmen Harra, atac cu previziuni la Petru Mircea! Fiica ei, stropita cu apa in platou!

Carmen Harra s-a confruntat cu Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta. Dialogul a degenerat intr-o serie de acuzatii grave, care s-au lasat cu lacrimi in direct si un conflict in pauzele publicitare: fiica clarvazatoarei a fost stropita pe fata cu apa dintr-un pahar. Continue reading .

Victor Slav si Bianca Dragusanu, vacanta cu yachtul in Croatia

Inainte de nunta care va avea loc pe 29 septembrie, Victor Slav si Bianca Dragusanu au profitat de cateva zile libere si s-au bucurat de mare si soare in Croatia, alaturi de nasii lor Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, astazi, la Primaria Sectorului 3 din Capitala. in apropierea camerelor de filmat, Bianca nu a putut sa-si stapaneasca emotiile, declarandu-si fericirea.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, vineri, la Oficiul Starii Civile al Sectorului 2 al Capitalei. Cununia a fost impresionanta pentru toata lumea, cu totii am avut emotii, mirii sunt superbi.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil, vineri, la Oficiul Starii Civile al Sectorului 2 al Capitalei. Nasii sunt Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, iar petrecerea se va tine la un local din centrul Bucurestiului. Cununia a fost impresionanta pentru toata lumea, cu totii am avut emotii, mirii sunt superbi impreuna, se vede iubirea pe chipul lor! Biancai si lui Victor le uram sa fie sanatosi, sa aiba copii frumosi, sa fie fericiti, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook. Casatoria .

Fresh! Bianca Dragusanu si Victor Slav se casatoresc azi!

Iata ca a venit si momentul in care Bianca Dagusanu si Victor Slav isi vor uni destinele. Cei doi au hotarat sa spuna astazi DA in fata ofiterului starii civile de la Primaria Sectorului 2 din Bucuresti. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2284 seconds )