Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce va spune CCR, miercuri, despre majorarea pensiilor cu 40%?

Adevărul Adevărul,
Ce va spune CCR, miercuri, despre majorarea pensiilor cu 40%?

Nu stiu ce va spune. Vreau doar sa creionez contextul economic, politic si social in care se va lua aceasta decizie. Toti specialistii si toate institutiile romanesti si straine spun ca bugetul Romaniei nu este in stare sa suporte o asemenea crestere, mai ales acum, in contextul pandemiei. Dar este rolul CCR sa stabileasca ce poate si ce nu poate suporta bugetul Romaniei? CCR verifica constitutionalitatea legilor, nu a bugetelor!. continuă pe Adevărul

Ce spune Monica Pop despre noul vaccin anti-covid. Doctorul uimeste din nou, care este adevarul, de fapt

Desi campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare, controversele nu inceteaza sa apara. Atat la nivel mondial, cat si in Romania, au fost anuntate cazuri de infectare si dupa vaccinare. Specialistii avertizeaza ca exista posibilitatea ca acest lucru se se intample, dar dupa aparitia imunizarii sansele de infectare scad. in acelasi timp, celebrul oftalmolog, .

Madalina Ghenea, declaratie socanta. Ce spune, de fapt, despre schimbul de mesaje cu Nicolo Zaniolo

Actrita Madalina Ghenea, in varsta de 33 de ani, a vorbit despre presupusa relatie cu fotbalistul de la AS Roma, pe nume Nicolo Zaniolo, in varsta de 21 de ani. in cele din urma, relatia a fost infirmata de amandoi. Madalina Ghenea, declaratie socanta Astfel ca romanca a oferit noi detalii despre presupusa relatie pe .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )