Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Antena3 Antena3,
Ce spune cel mai BOGAT om din Ucraina despre aderarea la Rusia a Donbass-ului: Va insemna prabusire economica

Cel mai bogat cetatean al Ucrainei, miliardarul Rinat Ahmetov, a cerut locuitorilor din Donbass sa se gandeasca la a trai fericiti in componenta Ucrainei. Ducem o viata necajita. Iar eu vreau ca Donbass si fiecare. continuă pe Antena3

Business report: E oficial: Germania pregatea un plan de iesire a Greciei din zona euro; Cel mai bogat roman isi inchide fabricile, una cate una;Topul dobanzilor la depozitele in lei oferite de bancile din Romania

Romania in UE - jumatatea goala a paharului. Ultimii sapte ani au fost evident in beneficiul tarii noastre. O spun atat calculele brute, cat si comparatiile subiective. Totusi, nu pot fi trecute cu vederea partile ceva mai putin placute ale aderarii. Va mai juca dolarul vreun rol in acordul strategic dintre Rusia si China?Saptamana viitoare va incepe si se va incheia cu doua evenimente care pot influenta decisiv evolutia si configuratia sistemului financiar din deceniile urmatoare.

LIVE TEXT UCRAINA Miliardarul Rinat Akhmetov cere reforma constitutionala / Noi lupte la Kramatorsk si Slaviansk

Miliardarul Rinat Akhmetov, cel mai bogat om din Ucraina, sustine ca cea mai buna solutie pentru stabilizarea tarii este reforma constitutionala si descentralizarea. Intre timp, criza din estul tarii continua sa se adanceasca. Ministrul ucrainean al Apararii a anuntat ca joi noapte au avut loc noi confruntari armate in orasul estic Kramatorsk. Ora 10. 54: RIA Novosti anunta ca la Slaviansk au reinceput luptele intre separatisti si fortele guvernamentaleUrmareste LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei in Ucraina.

Criza in UCRAINA Miliardarul Rinat Akhmetov cere reforma constitutionala si descentralizare/ Noi lupte la Kramatorsk si Slaviansk

Miliardarul Rinat Akhmetov, cel mai bogat om din Ucraina, sustine ca cea mai buna solutie pentru stabilizarea tarii este reforma constitutionala si descentralizarea. Intre timp, criza din estul tarii continua sa se adanceasca. Ministrul ucrainean al Apararii a anuntat ca in noaptea de miercuri spre joi au avut loc noi confruntari armate in apropiere de orasul estic Kramatorsk. Aflat la Bucuresti, Robert Kaplan, unul dintre cei mai importanti experti americani in geopolitica acum la Stratfor), a declarat ca Vladimir Putin este un ofiter inteligent, nu un functionar plicticos, si stie ca NATO protejeaza estul Europei impotriva unei invazii armate, dar nu si impotriva unor actiuni subversive prin care institutiile sunt corupte sau media controlata. Urmareste LIVE TEXT cele mai importante evenimente ale zilei de joi legate de criza din Ucraina.

Cornel Resmerita, cel mai bogat primar din Hunedoara, e campion la imobiliare: averea a venit din afaceri frumoase

Unul dintre cei mai bogati primari din judetul Hunedoara, Cornel Resmerita, detine o vila imensa in Lupeni si doua cabane in statiunile montane hunedorene. Este primar de zece ani in Lupeni, iar pentru ca nu se mai poate ocupa de afacerile prin care a reusit sa construiasca imobilele, familia sa a preluat fraiele afacerilor.

Fiul lui Joe Biden, in board-ul celui mai mare furnizor privat de gaze din Ucraina

In plina criza ruso-ucraineana, Burisma Holdings, cel mai mare producator privat de gaze naturale din Ucraina, anunta cooptarea in board-ul sau director a lui Robert Hunter Biden, fiul vicepresedintelui american Joe Biden.

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

America ameninta ca va face sa sangereze economia Rusiei daca Moscova impiedica alegerile prezidentiale din Ucraina

Americanii au amenintat joi ca vor face sa sangereze economia Rusiei, deja aflata in dificultate si sub amenitarea unor noi sanctiuni, daca Rusia va incerca sa impiedice organizarea alegerilor prezidentiale din Ucraina, in 25 mai, considerate de occidentali cruciale pentru viitorul tarii, scrie AFP.

Lavrov: Criza din Ucraina isi are originile in summit-ul NATO de la Bucuresti

Samburii crizei din Ucraina au fost saditi in aprilie 2008, cand NATO a sugerat ca Ucraina si Georgia sa se mute mai aproape de alianta, a declarat Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov in cadrul unui interviu Bloomberg, citat de Russia Today.

MAE: Romania va trimite 7 observatori la alegerile prezidentiale din Ucraina, din 25 mai

Romania, la solicitarea OSCE, va participa cu 7 observatori pe termen scurt la misiunea de observare a alegerilor prezidentiale anticipate din Ucraina, din 25 mai, a precizat MAE, la solicitarea Mediafax. Romania,.

Christine Lagarde: Economia Rusiei va avea de suferit daca criza din Ucraina continua

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, a avetizat, marti, ca economia Rusiei, care deja risca sa incetineasca din cauza crizei din Ucraina, va avea si mai mult de suferit daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )