Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce spune Ciolacu despre Ion Iliescu la 30 de ani de la mineriada din iunie 1990

Adevărul Adevărul,
Ce spune Ciolacu despre Ion Iliescu la 30 de ani de la mineriada din iunie 1990

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Ion Iliescu face parte din istoria formatiunii si ca social-democratii nu se dezic de presedintele fondator. continuă pe Adevărul

30 de ani de la mineriada din 13-15 iunie: Patru morti, peste 1.300 de raniti si niciun vinovat

In urma cu 30 de ani, actiunea in forta a autoritatilor pentru a indeparta ultimii manifestanti ramasi in Piata Universitatii dupa protestul anticomunist maraton inceput in 22 aprilie 1990 instaura in centrul Capitalei violenta si teroarea, punctul culminant fiind atins odata cu venirea minerilor.

Marcel Ciolacu l-a sunat pe Ion Iliescu: Nu pot fi ipocrit sa spun ca nu exista acest trecut

Marcel Ciolacu sustine ca a avut o discutie cu Ion Iliescu, chiar de ziua fostului presedinte. Seful PSD sustine ca Ion Iliescu face parte din trecutul PSD si nu poate fi ipocrit sa spuna ca nu exista acest trecut.

VIDEO Acum 30 de ani, Ion Iliescu le multumea minerilor si le cerea sa ocupe Piata Universitatii

Dragi mineri, ma adresez dumneavoastra de aceasta data, multumindu-va pentru raspunsul de solidaritate muncitoreasca pe care si de asta data l-ati dat, la chemarea noastra. Delegatia de mineri in frunte cu domnul Cozma se va deplasa spre Piata Universitatii pe care vrem sa o reocupati dumneavoastra, le spunea Ion Iliescu ortacilor, care raspundeau cu urale, pe 14 iunie 1990.

30 de ani de la discursul prin care Ion Iliescu le multumeste minerilor pentru inalta disciplina, muncitoreasca, cu care au dispersat protestatarii din Piata Univesitatii. Dosarul Mineriadei inca treneaza (VIDEO)

Romania marcheaza, luni, exact 30 de ani de la discursul celebru, din timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu le multumeste minerilor pentru ca au o inalta disciplina ci.

in pielea unui reporter de razboi, in urma cu 30 de ani, la mineriada de la Bucuresti.Democratia este, totusi, departe

Publicistul Lucian Vasile Szabo, profesorul la Universitatea de Vest din Timisoara, a fost in Bucuresti in 13-14 iunie 1990. A trait din plin ambele zile.

Orban, la 30 de ani de la Mineriada: Procurorii care faceau anchete impotriva celor din Piata Universitatii vor disparea din Parchet. Lucrul acesta nu e departe

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept crime inimaginabile violentele din Piata Universitatii, din iunie 1990 si a afirmat ca nu este departe momentul in care procurorii care i-au anchetat pe tinerii care au manifestat pasnic in piata vor disparea din Parchet, iar atunci procesul prin care vor fi pedepsiti vinovatii va putea fi dus la bun sfarsit.

Ce a facut Ion Iliescu in ziua in care a fugit Nicolae Ceausescu. Eu eram urmarit de filaj!

Unul dintre cele mai controversate personaje ale revolutiei din 1989 si un fost activist de partid, Ion Iliescu este omul politic cu cele mai multe secrete si controverse in jurul sau. Fost sef la tineret, in perioada comunista, si primul presedinte al Romaniei post-decembriste , Ion Iliescu este considerat si unul din cei mai buni .

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: Tot ce tine de sanatatea romanilor va fi votat de PSD. Ne-am dori o stare intermediara (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca PSD va vota tot ce tine de sanatatea romanilor, precizand ca inainte.

Ciolacu, despre cum vor vota social-democratii starea de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, referindu-se la hotararea privind prelung.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )