Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale

Adevărul Adevărul,
Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute. continuă pe Adevărul

Ce spune Comisia de la Venetia despre Legile Justitiei si Codurile Penale: legi proaste, reluati procedura

Comisia de la Venetia a publicat luni rapoartele cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei si Codurilor Penale, criticand nu doar continutul acestora, ci si modul lipsit de transparenta si graba cu care au fost facute.

DOCUMENT Comisia de la Venetia a publicat rapoartele pe Legile Justitiei si Codurile penale

Comisia de la Venetia a publicat in urma cu putin timp raportul privind modificarile aduse atat codurilor penale, cat si legilor justitiei. Expertii critica dur, in raportul preliminar privind codul penal si codul de procedura penala, modificarile adoptate de coalitia de guvernamant si cer reevaluarea acestor modificari.

Orban: Comisia de la Venetia a adoptat rapoarte devastatoare referitoare la legile Justitiei si Codurile penale. Se solicita reformularea infractiunilor din Coduri

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca rapoartele adoptate de Comisia de la Venetia referitoare la modificarile aduse de PSD-ALDE legilor Justitiei si Codurilor penale sunt extrem de critice, Comisia solicitand reformularea modului in care au fost redefinite infractiunile din Codul penal. Modificarile le legislatia penala au fost operate de majoritatea PSD-ALDE in Parlament.

USR anunta ca va depune proiecte legislative pentru a transpune recomandarile Comisiei de la Venetia n legile justitiei si codurile penale

Parlamentarii USR anunta ca vor depune proiecte de lege pentru a transpune toate recomandarile Comisiei de la Venetia in legile justitiei si codurile penale, imediat dupa publicarea rapoartelor oficiale, se arata intr-un comunicat de presa.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

Cine sunt expertii Comisiei de la Venetia care au desfiintat legile PSD

Desi teza PSD e ca avizul Comisiei de la Venetia pentru legile Justitiei si pentru Codurile penale este unul strict consultativ, motivand astfel faptul ca Parlamentul si Guvernul nu au obligatia de a respecta recomandarile expertilor straini, institutia ramane unul dintre cele mai importante foruri internationale in materie de drept constitutional, reunind experti din 61 de state ale lumii. Iata cine sunt membrii Comisiei de la Venetia.

SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa convoace consultari cu liderii partidelor parlamentare in contextul criticilor venite de la expertii Comisiei de la Venetia cu privire la Codurile penale si.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele sa-mi ceara demisia pentru proiecte care nu au fost initiate de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Marionetele infractorilor nu mai pot schimba legile justitiei

Miscarea Romania impreuna RO+) considera ca, dupa verdictul Comisiei de la Venetia, marionetele infractorilor si-au pierdut legitimitatea de a mai schimba legile justitiei si codurile penale.

Comisia de la Venetia a trimis RAPORTUL FINAL pe LEGILE JUSTITIEI: Anumite aspecte risca sa submineze independenta magistratilor din Romania

Comisia de la Venetia a publicat, luni, pe site-ul institutiei forma finala a raportului privind Legile Justitiei. Potrivit documentului, au fost mentinute recomandarile din raportul preliminar din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )