Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce spune Dan Negru despre litoralul romanesc. Reactia prezentatorului este dura

Playtech Playtech,
Ce spune Dan Negru despre litoralul romanesc. Reactia prezentatorului este dura

Dan Negru critica dur conditiile oferite de litoralul romanesc. intr-o postare facuta, in online, prezentatorul a vorbit despre sumele exagerate care se cer pentru o singura noapte de cazare, la mare, dar si despre conditiile existente. Dan Negru critica dur conditiile de pe litoralul romanesc Revoltat de pretentiile exagerate de pe litoralul romanesc, Dan Negru . continuă pe Playtech

INCENDIAR! Dan Negru da de pamant cu hotelerii de la MARE! Vedeta arata cu degetul PRETURILE si CONDITIILE: `Bagati-va litoralul in...`

Dan Negru este de-a dreptul revoltat de conditiile de cazare si de preturile imense de pe litoralul romanescu, astfel ca a rabufnit in mediul online, potrivit CanCan.

Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Locurile unde au murit cei mai multi oameni in Marea Neagra

Vacantele pe litoral pot fi sora cu moartea. Apa inselatoare a crutat multe vieti pana acum, dar a si luat sute, mii. Iata cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc. Cele mai periculoase plaje de pe litoralul romanesc Inspectoratul pentru Situatii de UrgentaISU) Dobrogea a organizat puncte de prim-ajutor pe plajele din Corbu, Navodari, .

BOMBA la ANTENA 1! Dan Negru PARASESTE postul TV?! A primit o OFERTA care l-a lasat FARA CUVINTE!

Surpriza uriasa in televiziune! Dan Negru,pe punctul de a renunta la cariera de la Antena 1 pentru a prezenta nunti? LACRIMI AMARE iN MUZICA POPULARA! BIATA IRINA LOGHIN! S-A iNTAMPLAT DUPA.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

Dan Petrescu, despre meciul cu Maccabi Tel Aviv: Cel mai important in opinia mea este sa nu primim gol

Antrenorul Dan Petrescu s-ar multumi cu un rezultat de egalitate, 0-0, in prima mansa cu Maccabi Tel Aviv, din turul al doilea preliminar al Champions League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )