Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce spune Dan Voiculescu despre intalnirile cu Basescu la Grivco

Antena3 Antena3,
Ce spune Dan Voiculescu despre intalnirile cu Basescu la Grivco

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata, in cadrul emisiunii QA, pasaje din cartea Uniunea Social Liberala Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian, o carte semnata de profesorul Dan. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu face dezvaluiri despre destramarea USL, in noua sa carte Uniunea Social Liberala - Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian

Dan Voiculescu, presedintele-fondator al Partidului Conservator, face dezvaluiri despre infiintarea, succesul si destramarea USL. Toate detaliile inedite si culisele negocierilor politice apar in cel mai recent.

Dan Voiculescu si-a lansat cartea USL - Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian alaturi de Calin Popescu-Tariceanu si Mircea Geoana

Dan Voiculescu si-a lansat miercuri cartea Uniunea Social Liberala - Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian, alaturi de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si de Mircea Geoana.

Dan Voiculescu a oferit sfaturi despre afaceri de succes studentilor de la ASE

Talentul trebuie insotit de bucuria de a practica meseria aleasa. Este lectia primita astazi de studentii de la Relatii Economice Internationale de la Dan Voiculescu. Tinerii au ascultat cu interes sfaturile.

Ne-ai pacalit, Dan Voiculescu! In loc de Ministerul Armoniei ai facut Antena 3!

Pe vremea cand nu era condamnat inca la cinci ani de inchisoare cu executare si scria Societatea Umanista, un moment crucial in istoria Partidului Conservator, Dan Voiculescu anunta o adevarata revolutie a societatii prin infiintarea unor ministere si taxe noi. In paranteza fie spus, in planurile sale figura chiar un Minister Anticoruptie. O Directie intr-un Parchet i se parea cam putin. Banuia el ceva, doar era in plina guvernare Nastase. Dar, alte propuneri lansate acum 10 ani atrag azi, in mod special, atentia.

Dan Voiculescu: Motivul ruperii USL - Antonescu si-a dat seama ca nu va fi candidatul la prezidentiale. Mirosul puterii schimba destine si ameninta fibra unei tari

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, considera ca motivul real al ruperii USL a fost faptul ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a realizat faptul ca nu poate fi candidatul USL la alegerile prezidentiale, relateaza Agerpres.

Dan Voiculescu: USL s-a rupt cand Antonescu si-a dat seama ca nu va fi candidatul la prezidentiale

Motivul real al ruperii Uniunii Social Liberale consta in faptul ca presedintele PNL,Crin Antonescu, si-a dat seama ca nu va fi sustinut la alegerile prezidentiale, a declarat Dan Voiculescu. Crin.

Dan Voiculescu: USL s-a rupt cand Antonescu si-a dat seama ca nu va fi candidatul la prezidentiale. Mirosul puterii schimba destine

Motivul real al ruperii Uniunii Social Liberale consta in faptul ca presedintele PNL,Crin Antonescu, si-a dat seama ca nu va fi sustinut la alegerile prezidentiale, sustine Dan Voiculescu. Crin Antonescu.

Judecatorii decid soarta lui Dan Voiculescu si a lui Sorin Alexandrescu, inculpati in dosarul de santaj

Dan Voiculescu si directorul Antena Tv Group, Sorin Alexandrescu, mai au o ultima sansa sa atace in instanta probele si rechizitoriul procurorilor Anticoruptie, in dosarul in care sunt acuzati de santaj.

Dosarul Scandalul de la Antene. Dan Voiculescu, asteptat miercuri la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de santaj

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti iau in discutie miercuri un nou termen in dosarul in care Dan Voiculescu, fiica acestuia si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, sunt judecati in legatura cu santajarea administratorului RCS-RDS Ioan Bendei.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: E campion mondial la tupeu

Mircea Badea a apreciat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu este campion la tupeu, dupa ce seful statului a spus la sedinta SRI de astazi ca nu va folosi in scop personal informatiile pe care le detine,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )