Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce spune despre tine modul in care folosesti telefonul mobil. Sigur nu stiai asta!

Antena3 Antena3,
Ce spune despre tine modul in care folosesti telefonul mobil. Sigur nu stiai asta!

Modul in care folosesti telefonul mobil poate spune multe despre personalitatea ta. Daca folosesti telefonul cu o singura manainseamna ca esti o persoana sigura pe ea, care este pregatita sa. continuă pe Antena3

Patania unei adolescente care i-a dat telefonul mobil unui necunoscut pentru a trimite un mesaj

Telefonul mobil a ajuns sa fie printre obiectele cele mai dorite de copii, de la cele mai mici varste, atunci cand vine vorba de cadouri pentru diferite ocazii. Iar daca acesta este si de ultima generatie, dorinta de a impartasi cu colegii, prietenii si chiar necunoscutii bucuria de a-l avea, este foarte mare.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Se spune despre Capricorn ca are o inteligenta sclipitoare. 15 adevaruri despre acesta zodie

Capricornul este zodia in care s-au nascut cele mai organizate, inteligente si perspicace persoane. Se spune despre nativii acestei zodii ca nu le scapa nimic si ca reusesc sa puna lucrurile cap la cap si sa face acele conexiuni ce par imposibile, totul pentru a-si indeplini scopul.

Scoala si Dumnezeu. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar

Valer-Daniel Breaz, ministrul interimar al Educatiei a vorbit despre slujbele religioase care deschid noul an scolar, fiind prezent la ceremonia de deschidere a noului an de invatamant la Scoala gimnaziala nr. 79 din Bucuresti. Ministrul interimar al Educatiei, despre slujbele religioase care deschid noul an scolar Clarificari: Patriarhia Romana sustine savarsirea slujbelor religioase in unitatile .

Cazul inspaimantator al barbatului care a violat o fetita de 12 ani ca sa se razbune pe tatal copilei. Tinea in telefonul mobil poze cu copii dezbracati

Dupa ce l-au retinut pentru viol, anchetatorii au descoperit in telefonul barbatului de 40 de ani numeroase poze cu copii in ipostaze sexuale. Individul este recidivist, fiind eliberat conditionat anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )