Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce spune Igor Dodon despre decizia Interpolului in privinta lui Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Ce spune Igor Dodon despre decizia Interpolului in privinta lui Vlad Plahotniuc

Decizia Interpolului de a nu-l anunta pe fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, in cautare internationala este stranie. Comentariul vine din partea presedintelui Igor Dodon, care considera ca aceasta decizie ar fi in interesul Statelor Unite ale Americii si ca americanii l-ar pregati pe Vlad Plahotniuc pentru alegeri in Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: La sigur, vor fi mai putine conserve oligarhice in urmatorul Parlament

Igor Dodon sustine ca rezultatul alegerilor prezidentiale vor influenta foarte mult scorul la alegerile parlamentare. Potrivit lui, cel mai mare avantaj al alegerilor parlamentare anticipate este ca in Parlamentul urmator Vlad Plahotniuc va avea mai putini oameni, transmite IPN.

Igor Dodon: Daca nu facem irigare, agricultura din Moldova nu are viitor

Presedintele Igor Dodon considera ca un Regulament care ar permite agricultorilor sa aiba acces la apele subterane, asa cum au acces in toata lumea, ar trebui aprobat cat mai curand. Asta, chiar daca ecologistii si circa 80 de ONG-uri, bat alarma in privinta pericolelor pe care acest proces il poarta: degradarea solurilor si lipsirea localitatilor de apa potabila, transmite IPN.

Igor Dodon se intalneste marti cu Vadim Krasnoselski

Presedintele Igor Dodon anunta pentru ziua de marti, 28 iulie, o intrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. Primul subiect de pe agenda discutiilor tine de punctele de control instalate unilateral de partea transnistreana. Despre acest lucru seful statului a comunicat in cadrul unei noi editii a emisiunii Presedintele raspunde, filmata cu prezenta jurnalistilor, transmite IPN.

Igor Dodon: Problema transnistreana ar putea fi rezolvata in a doua jumatate a anului viitor

Problema transnistreana ar putea fi rezolvata in a doua jumatate a anului viitor, daca va exista un interes geopolitic al marilor jucatori ca sa o solutioneze. Declaratia a fost facuta de presedintele Igor Dodon, in cadrul unei editii speciale a emisiunii Presedintele raspunde, transmite IPN.

Igor Dodon, acuzat de ONG-uri ca pune in pericol solurile fertile din R. Moldova

Igor Dodon neglijeaza prevederile cadrului legislativ si opinia institutiilor stiintifice si, in urma declaratiilor sale iresponsabile si populiste in fata fermierilor, forteaza Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului sa dea avize pozitive la o aventura care pune in pericol solurile fertile din Republica Moldova.

Anuntul pe care intreg fotbalul romanesc il astepta. Ce spune Razvan Burleanu despre terminarea campionatului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF), a spus, vineri, ca in momentul de fata, tinand cont de numarul mare de jucatori infectati cu COVID-19, are mari indoieli ca Liga I se mai poate incheia pe teren. Anuntul pe care fotbalul romanesc il astepta. Ce spune Razvan Burleanu despre incheierea campionatului Razvan Burleanu, presedintele .

Ce spune Simona Gherghe despre intoarcerea la Acces Direct de la Antena 1. Acum, lucrurile sunt clare

Fanii Simonei Gherghe abia asteapta sa o revada pe micile ecrane. Ce spune, insa, cunoscuta prezentatoare de televiziune despre revenire pe TV? Mesajul ei a fost unul foarte clar. Simona Gherghe, despre intoarcerea la Acces Direct Fanii Acces Direct ii duc foarte mult dorul fostei prezentatoare de televiziune. Aceasta a plecat din televiziune pentru a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )