Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce spune Iohannis despre pierderea casei din Sibiu

România Liberă România Liberă,
Ce spune Iohannis despre pierderea casei din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa din centrul Sibiului, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Solutia nu este buna, ma nemultumeste, cautam solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut un imobil detinut in Sibiu, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea.

Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Solutia nu este buna, ma nemultumeste, cautam solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut un imobil detinut in Sibiu, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta.

REACTIE. Ce spune Iohannis despre Guvernul Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, la TVR1, ca Guvernul prim-ministrului desemnat Dacian Ciolos poate sa fie si crede ca va fi un Executiv cu care va colabora foarte bine, el precizand totodata ca nu a avut obiectii fata de propunerile.

Presedintele Iohannis a pierdut in instanta o casa din Sibiu

Klaus Iohannis a pierdut definitiv o casa din Sibiu, dupa ce Curtea de Apel Brasov a mentinut decizia Tribunalului Brasov de anulare a contractului de vanzare-cumparare a imobilului din centrul municipiului.

Klaus Iohannis, despre decizia justitiei prin care familia sa pierde o casa din Sibiu: Solutia ma nemultumeste, cautam cele mai bune cai de contestare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la TVR 1, ca este nemultumit de decizia recenta a Curtii de Apel Brasov, prin care familia sa a pierdut imobilul din strada Nicolae Balcescu, in Sibiu.

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

Ce spune DNA despre ancheta demarata la Institutul de Oncologie condus de viitorul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas

DNA a efectuat perchezitii in luna iulie la Institutul de Oncologie din Cluj, condus de viitorul ministru al Sanatatii. Directorul Patriciu Achimas a sustinut atunci ca a fost vizat doar cabinetul unui medic din cadrul Institutului. Adevarul a solicitat DNA informatii despre eventuala implicare a viitorului ministru din Guvernul Ciolos in ancheta demarata atunci.

Iohannis, reactie dupa atacurile din Paris: Aceste atacuri barbare trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe o retea sociala in care isi exprima solidaritatea fata de poporul francez dupa ce in Parius au avut loc mai multe atacuri armate. Iohannis catalogheaza atacurile ca fiind unele barbare si ca acestea trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )