Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane. continuă pe România Liberă

Ce spune Ion Iliescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului.

REVISTA BLOGURILOR. Robert Turcescu: Interviul lui Klaus Iohannis nu a fost pentru televiziunea publica germana

Pe blogurile de marti, citim despre decizia ministrului de Finante de a nu mai impozita bacsisul, salariile ministrilor, cucerirea orasului Ramadi de gruparea terorista Stat Islamic, dar si despre interviul lui Klaus Iohannis pentru televiziunea publica ARD.

Klaus Iohannis: Nu am informatii despre inchisori CIA. Iliescu a avut o exprimare neclara, se referea la un birou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la ARD, ca nu detine informatii privind existenta unor inchisori ilegale ale CIA in Romania, precizand ca Ion Iliescu a avut o exprimare neclara si ca acesta se referea la faptul ca si-a dat acordul pentru un birou al CIA, care exista si in prezent, scrie Mediafax.

Ion Cristoiu, despre interviul lui Iohannis: intrebarile erau de o slugarnicie rar intalnita

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in cadrul emisiunii Romania, acum de la B1 TV despre secventa de 18 secunde a interviului pe care presedintele Klaus Iohannis l-a dat unei televiziuni germane si spune ca i s-a.

Iliescu, despre condamnarea lui Dragnea: Este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului

Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca decizia privind condamnarea lui Liviu Dragnea este una stupida. Iliescu spune ca Dragnea nu a facut decat sa mobilizeze oamenii la vot. Este un moment delicat pentru el.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis prefera interviurile luate de straini, pentru ca acestea il scutesc de intrebari incomode

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu televiziunii publice din Germania, din care au aparut fragmente si in presa romaneasca. Despre acest interviu, jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca Iohannis a.

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Parlamentului, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari estegresita.

Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii nu va fi promulgata. Am serioase dubii privind constitutionalitata acestui act normativ

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa despre legea incompatibilitatii despre care spune ca nu va fi promulgata. Aceasta lege a ajuns la presedintie anul trecut, a fost trim.

Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii nu va fi promulgata. Am serioase dubii privind constitutionalitatea acestui act normativ (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa despre legea incompatibilitatii despre care spune ca nu va fi promulgata. Aceasta lege a ajuns la presedintie anul trecut, a fost trim.

Klaus Iohannis : Ca presedinte al Romaniei pot sa va spun ca nu detin informatii care sa ateste faptul ca pe teritoriul Romaniei ar fi existat inchisori ilegale ale CIA

Presedintele Romaniei spune ca nu detine nicio informatie despre existenta unor centre de detentie ale CIA in tara noastra. Totodata, Klaus Iohannis arata ca fostul sef al statului a avut, pe aceeasi tema, o exprimare neclara. Declaratia lui Klaus Iohannis a fost facuta pentru postul german de televiziune ARD, consemneaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )