Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

România Liberă România Liberă,
Ce spune liviu Dragnea despre retinerea lui Sorin Oprescu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca regreta ca edilul Capitalei Sorin Oprescu, a fost retinut pentru luare de mita. a reactionat dupa retinerea lui Sorin Oprescu. continuă pe România Liberă

Ce scrie presa straina despre retinerea influentului Sorin Oprescu

Principalele agentii straine de presa anunta retinerea lui Sorin Oprescu, suspectat de coruptie, citand DNA si dezmintirile avocatului primarului Capitalei, informatie preluata de catre numeroase publicatii si site-uri de stiri din intreaga lume, dar si de posturi de radio si televiziune, scrie Mediafax.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Presa internationala scrie despre retinerea lui Sorin Oprescu. New York Times: Procurorii anticoruptie l-au retinut pe influentul primar al Bucurestiului

Retinerea primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a trecut granitele tarii. Astfel, publicatia americana New York Times scrie despre influentul primar ca a fost retinut sambata noaptea pentru luare de.

Traian Basescu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabila de credibilitate este ca s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasa drept de replica si nici de explicatie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV despre retinerea premierului general Sorin Oprescu, pentru luare de mita. Basescu este de parere ca.

AFP, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Jurnalistii de la AFP noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte, fiind.

Presa straina, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Edilul Bucurestiului percepea 10% din contractele desfasurate de primarie

Retinerea pentru 24 de ore a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a intrat si in atentia presei internationale. Site-ul blink. htcsense. com noteaza ca ca edilul Bucurestiului a fost retinut sambata noapte,.

Ce scrie presa straina despre retinerea lui Sorin Oprescu

Stirea ca primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita, a ajuns in presa internationala, scrie ziare. com. Procurorii anticoruptie din Romania l-au.

Oana Mizil, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Sa fie judecat, dar fara acest arest preventiv (VIDEO)

Proaspat iesita din spital si cu un iubit in arest la domiciliu, Oana Mizil a comentat situatia lui Oprescu. Ea spune ca edilul ar fi trebuit cercetat fara a sta dupa gratii, informeaza B1 TV. Asupra lui.

Klaus Iohannis: Retinerea lui Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua cu forta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca retinerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua in forta, scrie Agerpres. ro. Este un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )