Libnet.ro
UNICEF

09:47

De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Analist: Este din alta epoca. Ce pregateste, de fapt, PSD

România Liberă România Liberă,
De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Analist: Este din alta epoca. Ce pregateste, de fapt, PSD

Dupa multinationale si administratorii Pilonului II de pensii, a venit randul bancilor, acuzate de premierul Mihai Tudose ca jefuiesc deponentii. Senatorul PNL Florin Citu si deputatul USR sustin ca, de fapt, guvernul PSD este disperat sa faca rost de bani si pregateste o supra-taxa pe activele institutiilor financiare. continuă pe România Liberă

Mihai Tudose, suparat pe banci. De ce refuza sa isi puna salariul pe card?

Premierul Mihai Tudose refuza sa isi tina salariul pe card, deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand foloseste cardul.

Mihai Tudose, de Ziua Limbii Romane: Sa ne cinstim parintii, dascalii, scriitorii, ziaristii

Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Limbii Romane. Tudose spune, ca, din perspectiva Centenarului Marii Uniri, constientizam, o data in plus, nevoia unitatii in jurul.

Premiera: Primul-ministru Mihai Tudose e singurul sef al guvernului care nu participa la Reuniunea Anuala a Diplomatiei

Premierul Mihai Tudose a lipsit de la toate evenimentele editiei din acest an ale Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, devenind astfel primul sef al guvernului care evita orice intalnire cu ambasadorii Romaniei. Tudose si-a inceput de altfel saptamana cu anuntul ca vrea retragerea de la post a consulului din Lisabona in urma unui incident cu o companie aviatica portugheza, dar Ministerul de Externe nu a anuntat nici pana acum aceasta masura.

Mihai Tudose, despre proiectul de modificare a legilor justitiei: Voi tine cont si de pozitia celor din Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca proiectul de modificare a legilor justitiei nu a fost depus oficial la Guvern. Tudose a precizat ca la adoptarea acestui act normativ va tine cont atat de avizul CS.

Mihai Tudose: Nu planuim o taxa pe activele bancare

Premierul Mihai Tudose a transmis, pentru Bloomberg, ca nu intentioneaza sa introduca o taxa pe activele bancare, scrie Ziarul Financiar, dupa ce senatorul Florin Citu a declarat, miercuri, ca Guvernul.

Bloomberg: Premierul Mihai Tudose neaga intentia de a taxa activele bancare

Premierul Mihai Tudose a negat ca ar intentiona sa taxeze activele bancare, dupa ce ipoteza a aparut, miecuri, in spatiul public, informeaza Bloomberg.

Mihai Tudose: Este important ca usile ambasadelor Romaniei sa fie intotdeauna deschise antreprenorilor romani

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca personalul diplomatic ar trebui sa sustina antreprenorii romani, in contextul in care tara noastra poate si trebuie sa atinga performantele vecinilor din Europa Centrala si de Est. Declaratia vine in contextul in care si liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut ca diplomatii romani sa fie mai interesati de interesele economice ale tarii, asa cum se intampla in cazul reprezentantilor statelor din vest.

Premierul Mihai Tudose, la finalul inspectiei la Tarom: Cineva din echipa care ma insoteste a avut o remarca foarte trista: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose efectueaza, joi, o inspectie la Tarom si la Aeroportul Otopeni, dupa ce conducerea institutiei a fost schimbata, pe fondul pierderilor inregistrate in ultimul an.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la Tarom si la Aeroportul Otopeni: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom si la Aeroportul Otopeni, unde a purtat discutii cu directorii companiilor despre problemele pe care le.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la compania de stat Tarom

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom, unde a purtat discutii despre redresarea companiei cu noul director general provizoriu,Florin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )